Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Jelqzkov

Правила в раздела и условия за публикуване на проекти

Recommended Posts

Убеден съм че всички знаете, но аз все пак да напомня, че в този раздел важат всички общи правила във форума click-me.gif като специалните за този раздел са следните:

 

1. Правото да публикуват теми (проекти) на автомобили имат всички потребители чийто автомобил отговаря на следните критерии:

(1) минимум 3 промени по интериора на автомобила;

(2) минимум 3 промени по екстериора на автомобила;

(3)минимум 3 промени по двигател/ходова част/окачване (общо);

2. Автомобили, които не отговарят на посочените критерии също могат да бъдат публикувани в раздела по преценка на модераторския екип.

3. Реставрацията на автомобил също се счита за проект.

4. Публикуването на проект ще става след одобрение. Потребителят желаещ автомобила му да бъде публикуван в раздела изпраща ЛС до beos със линк към конкретния автомобил с който ще участва в проекти.

След преглеждане на кандидатурата дали отговаря на условията, на потребителят ще бъде даден отговор за публикуване в раздела.

5. Права за публикуване имат само одобрените потребители участващи в Проекти. Останалите потребители ще могат да разглеждат темите.

6. Публикуването в темите, ще става само от авторите им!

7. Колегите получили права да публикуват своя проект ще получат указания и помощ (ако са необходими) на ЛС за това как да структурират темата си.

8. В раздел "Проекти" могат да бъдат публикувани само автомобили от марката "OPEL" и "Vauxhall", както и техните еквиваленти на "Saturn" и "Holden".

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×