Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

peshotiger

Потребители
 • Мнения

  170
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно peshotiger

 • Ранг
  ръждясъл
 • Рожден ден 1.04.1978

Previous Fields

 • Автомобил
  Опел Вектра B GT X20XEV

Contact Methods

 • AIM
  peshotiger
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Пловдив
 1. И сега всеки сервиз за ГТП ще трябва да се оборудва с техника за газови уредби :dontknow:
 2. Темата се повтаря А по въпроса - препоръчвам Газов инжекцион, за да си спокоен.
 3. Колега, пробвай да заключиш с ключа от шофьорската врата, като го задържиш 2-3 секунди в заключващо положение, а стъклата са свалени. Ако имаш екстрата, би трябвало да се вдигнат автоматично стъклата :icon_wink:
 4. Проблем с въвеждане на код за CDR500

  А запаметените станции губи ли ги?
 5. Доколкото виждам, на снимката са старите само. Защо не отидеш с тях в магазина, за да ти дадат същия размер :dontknow:
 6. съвет за Опел Мерива

  Имам приятел със същия двигател /CNG/, но в Опел Комбо. Вече повече от 2 години е доволен, разходът е много добър, динамиката прилична, все пак не очаквай да дърпа по светофарите, това е модификация за спокойно шофиране. Само проучи къде могат да ти сервизират метановата уредба, защото е малко по-различна от масовите. Поздрави!
 7. Kонденз в двигателя

  Колега, да си забелязал загуба на антифриз?
 8. Въпрос за предни дискове

  За Астра Г, ако е с 4 болта - трябва да са 256 мм., ако е с 5 болта - 280 мм.
 9. Доколкото виждам, дължината на самата резба трябва да е 2,1 см., при теб колко е?
 10. Колега, пробвай да смажеш самите водачи, шините по които върви стъклото.
 11. придърпване на опел

  Колега, провери стъпковото моторче за празен ход, почисти го, също и дроселовата клапа. Добре е да се замери и дебитомерът дали работи коректно.
 12. Въздуховод Калибра/Вектра А

  Здравей, колега! Централната част на въздуховода често се разпада, може да пробваш с телбод да свържеш двете части, пробвано е веднъж и има ефект. Ако не става, имам един останал, горе-долу е в добро състояние, мога да ти го подаря, пиши ЛС. А пластмасата до стъклото е занитена към самото табло, трябва да го свалиш, за да я отстраниш. Ако го направиш, препоръчвам ти да я залепиш и после на тапицер - става много приятно за окото и здраво. Поздрави!
 13. Вектра Б

  Здравей, колега! Първата степен на перката се включва дори при изгасен двигател. Колкото до теча на антифриз, сигурен ли си че от блока излизат тези пластмасови тръби? Да не е някой пластмасов тройник за изпарителя, или от "кранчето" за парното, то често протича?
 14. Колега, как го провери че работи? Свали го и го почисти добре, също почисти и дроселовата клапа, ако има зацапано от маслените пари.
 15. Колега, какви интервенции си предвидил за кадета? Има добър сервиз точно до Техническия, срещу задния вход. Там съм ходил за ходова част, смяна на консумативи. От БОШ на Кукленско също съм доволен, ама там трябва да им висиш на главата, да ги следиш какво правят
×