Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Jelqzkov

Потребители+
 • Мнения

  2904
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Jelqzkov

 • Ранг
  къта кинта за нов
 • Рожден ден 30.07.1987

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F X18XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  j0j0oo

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  морският Перник

Последни посетители

2579 профилни разглеждания
 1. Нека да внимаваме повече на пътя!

  То хубаво апелираш, ама май май ти си човека, който не внимава.
 2. чип или без чип вектра ц 2.0 дти 16в

  Нито е сложно, нито е скъпо. Въпроса е колко е ефективно при този двигател.
 3. 6-та среща 5-6 април 2014

  Желание не ми липсва стига да не съм зает.
 4. Клубни стикери.

  Стикери няма, свършиха се и поне за сега никой не се е наел да направи.
 5. Побългарен горивен филтър

  Няма невъзможни неща. Просто колко ще е лесно зависи само от това, което са махнали (ако са махнали нещо).
 6. не пали гърми

  Датчик колянов или разпределителен вал?
 7. Побългарен горивен филтър

  Причината е комплексна: - Двигател/помпа - товята е била едина от многото, които са имали проблем с нея - пълен отказ, отказ от палене при престой (т.нар. "паднала нафта"). - Шофьора - очевидно човек, на когото му се е свидело (нямал е възможност) да хвърли парички за читав ремонт. Или я е карал "на изпарения" и това е най-лесния начин да докара отново горивото до помпата. - Майстора - отвсякъде мирише на старата школа. Това, което е направил принципно не е лошо, но в конкретния случай е идиотско.
 8. vectra b

  Искрено се надявам да намериш проблема час по-скоро и да не я оскъпяваш повече. Уви съм скептичен. За мен мобилето е най-доброто място за решаване на подобни проблеми.
 9. Тунинг на Астра GTC

  Каквото и да си вземе с 200 коня на предните колела ще е безполезно и безсмислено.
 10. Сложи си 200W. Поне да сме сигурни, че ще се подпалиш като хората. Все пак, ако не сте млад меринджей (като мен и колегата) заповядайте да ви покажа инсталацията на А-то на баща ми, на което преди 8 години сложих 100 ватови крушки. Много е красивен! Миналата година пусках нова инсталация за фаровете, но дизастър-а е пълен. Добре, че има 5 бушона на кръст, че минах само само с това... Ко каза ко? Филипса е страхотен! Брат ми кара с такъв, заслужава си всеки лев. Осрам Куул Блу - около 20 лв мисля, че беше масовата цена на комплекта, на дългите съм с такива. Уви няма как да ти кажа как светят - не ги ползвам, но светлината е много близка до филипса. Компромисен на това - Ауто Практик Блу нещо си... 8 лв. Много приятна светлина, не е като на Найт Брейър но като цвят си е доста близко до Куул Блу. Добрите фарове не са резултат само от крушките. 1. Виж в какво състояние са ти рефлекторите, ако са в лошо състояние, каквито и крушки да сложиш ефект няма да има. Подменяш ги или подменяш самите фарове. 2. Реглаж. Нерегулираните фарове са най-честия причинител на "лоши фарове". Реглажа струва 10 лв и става за минути във секи един пункт за ГТП. 3. Стигнахме най-накрая до любимите ти крушки. Малко вероятно е, но все пак ако всичко останало ти е ОК да имаш "лоши фарове" заради крушките. Аз поне като автофен и човек карал достатъчно много, до сега не съм виждал крушка, която да свети и да не осветява поне колкото трябва. Но ако все пак смяташ, че имаш нужда да подобриш тази точка. Горещо препоръчвам Осрам Найт Брейкър +. Цената на комплект варира между 30 - 40 лв, но си заслужават всеки лев. Казвам ти го от личен опит, допреди месец карах с такива. Ако ти се струват много като парички, но все пак искаш да си вземеш нови крушки - Нарва е чудесен вариант (на практика това е Филипс) - 10 лв за комплект. Достатъчно качествени и на много добра цена. А-то вече е с такива исвети повече от добре. Ако пък не ги намираш - Със сигурност около теб има Лукойл - там предлагат Хелла - 15-тина лева за комплект. 1:1 с Нарва, просто марката изисква по-висока цена. За същите пари в общи линии си купуваш стандартен Бош, Филипс или Осрам. Но ако искаш хубави фарове, започни с едно, после две и чак накрая отиди при крушките.
 11. vectra b

  Аз мсля, че другаря Ленин ще ти помогне. Нет Вектра, нет проблем. Докато не си потрошил още грешни пари...
 12. Колата пуши

  Сега ли се появи това "пушене"? Сигурен ли си, че е пушек, а не пара?
 13. Официално бургаската група ще обсъди пътуване до Варна
 14. Гараж

  Въпроса на Сокол1 си е съвсем резонен, но мисля, че питаш за гараж, като гараж, а не с търговска цел. Осното е: Къде ще го слагаш? Като цяло притежанието на гараж за автомобил не е незаконно - следователно който иска може да си има такъв, НО, незаконно е да си построиш гараж върху земя, която не е твоя. Понеже, главно, гаражи се слагат на общинска земя, предполагам питаш, защото точно това смяташ да направиш. Всяка община третира различно гаражите. Някои ги третират просто като незаконни постройки и разпореждат събаряне, или си траят, защото на съседната улица има цял катун от незаконни постройки и е някак несправедливи за едни да може, а за други не... Някои ги регистрират и за ползването на земята се заплаща наем. Някои не им обръщат внимание, тъй-като само господ и живеещите в квартала знаят за съществуването на квартала. Като цяло: Разучи как стоят нещата с хора, които имат гаражи около теб. После сам реши дали ще рискуващ да попиташ или просто ще поДпиташ в общината.
 15. НАРЕДБА No Н-3 от 18.02.2013 г.

  И виждам, че Бат Уили ме е изпреварил. 1-во Наредбата е тази, но заглавието очевидно е сбъркано. 2-ро Пзадължението да пререгистрираме автомобилите е още от 2012, както намекват в съобщението. 3-то Проблема не е в многото автомобили, както изтъкват озбранниците ви, а в това, че практически няма кой технически да проверява газовите. Според наредбата няма сертифицирани хора, инстутиция, регистър и въобще някой, който да удостоверява, че всичко по системата ти е ОК. Точно това е, което ще се случи след 2-ри март - Ще се налеят едни пари в един регистър. 4-то Точно заради 3-то извършените до момента пререгистрации практически са незаконни, защото протоколите за монтаж на газови не са издадени от компетентен орган. 5-то съобщение на страницата на МВР не е юридически акт. То няма законна сила. Още повече - то е престъпление, защото въвежда в заблуждение гражданите и възпрепятства изпълнението на правните им задължения. Именно защото е способ за обявяване на информация, а не за отмяна/промяна/въвеждане на правни норми. Практически задължението си стои, просто защото живеем в България за нас тъпия закон е закон и съобщението на сайта на министерството пак е закон. 6-то Ако съобщението все пак отмени задължението ни (което е пълен скандал) Какво правим с измамените от министъра на вътрешните работи хора? Те имат права! И повярвайте ми, ако решат да си ги потърсят вината ще е в нас! И последиците ще са за наша сметка! За мен въпроса не е приключен. Аз не смятам, обаче, все още, да сменям талона си. И смятам ако настъпи нещо неблагоприятно за мен да си търся законните права. Ако някой от вас желае бих съдействал, стига да имам смислената му подкрепа. Писна ми да съм част от безхаберното българско общество, което не желае да живее в нормална държава и не желае да разбере, че трябва да служи на себе си!
×