Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

misho.d

Потребители
 • Мнения

  34
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  5

Всичко публикувано от misho.d

 1. Диагностика

  Смених старите свещи, двуполюсни чисти бели без нагар, сложих уж точните а то пак същата работа, когато е студена гасне дърпа се и това е.
 2. Диагностика

  Със същия мотор съм, а ти развива ли тия особенни болтове шестограм, или впръзкваш от горе и после с парцала почистваш?
 3. Диагностика

  И при мен е така, същия мотор и същия проблем, гледах този дросел ми тои няма какво да му се чисти, нито нагар нито някакво покритие, качи снимки да видя какво станало.
 4. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Не, течове няма след като запаля и докато загрее през ауспуха мирише силно на бензин.
 5. Сутрин след като запаля и потегля започват едни прекъсванят и забиване, след като сменя предавките и почна да ускорявам също почва да прекъсва и трябва да настъпя яко за да ускори, след като загрее този проблем изчезва но студена ли е си е жива мъка. Днес 'студена' по време на движение ми задържа на 20х оборота, трябваше да спра и загася. Какъв е проблема?
 6. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Проблема се оказа в Дебитомера но сега след като запаля този силен мирис на бензин си остана, и преди и сега силно мирише на бензин, явно сега друга друга повреда.
 7. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Проблеблем с Дебитомера. Признаци: прекъсване, забиване и силен мирис на бензин.
 8. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Вече два дни се държи добре но ако прави пак така ще пробвам с друга бобина от работеща Зафира, просто за една проба.
 9. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Светва колата с ключа но след като почне да придърпва и да забива предницата (изгасям-паля и лампата я няма) но проблема си остава. Свещи сменях преди 5-6х км. сложих 2полюсни на газ съм но пали на бензин, дори чакам да загрее и да паднат оборотите, търсих в ютуб нищо не намирам дай линк ако ти е лесно.
 10. Ламбда сонда

  С проблема се справих разбира се със много труд най-вече като смених мястото на компютъра далеч от двигателя за да не загрява и да стои студен през цялото време. Със планка закрепих до акумулатора, одължих кабелите само на единия куплунг и сложих допълнителен кабел за (маса). При мен проблемите изчезнаха, но пак ти казвам че това е последното което може да направиш, при теб може да се окаже нещо друго.
 11. Ламбда сонда

  Да, така предполагам защото кавото и да правих накрая се оказа компа, но ти пробваи това онова, проследи нещата, увери се сам.
 12. Ламбда сонда

  Имах същите проблеми, наложи се да сменя мястото на компа, понеже започна и да гасне в движение. Пробвай поне да го отстраниш от двигателя за да не взема температурата, със времето започва да се уврежда.
 13. Прекъсва на бензин и по слабо на газ.

  При мен този проблем се оказа от износени гумички на клапаните на инжекторите на газовото, дори след като премина на бензин прекъсване и придърпването продължава, ходих при много майстори всеки казва различно (дебитомер, ламб сонд. бобина, свещи, комп. маркуча за бензина пукнат и др. дори един иска 2000лв и да почвал ремонт на двигателя, накрая за 20лв си я оправих. и при теб ще бъде същия лабиринт.
 14. Гасне по време на движение

  Аз смених мястото на компа и сега нямам проблеми.
 15. повдигане на Zafira A

  2см. нищо не е, не се заблуждавай че се е вдигнала та чак се вижда и от далеч
 16. Зафира А 1.8 116

  Какъв се оказа проблема в крайна сметка?
 17. Зафира А 1.8 116

  Какво стана, как са нещата?
 18. повдигане на Zafira A

  Пробвай да видим, само капака с лагера да не се разхлопа. Всяка намеса е предницата води до реглаж.
 19. масло двигател

  3,5 литра с малък филтър идва до средната черта на щеката.
 20. Задно Гърне за Зафира А

  Не знам дали се е получил ефекта и дали е омазнило гърнето от вътре, но днес като погледнах от зад автомобила забелязах капки от масло по бронята и стоповете и горе на стъклото, изхода на гърнето се е почистил и станал като нов, явно го е издухала със сила.
 21. кабел

  Дали има напрежение на него, или може би връща маса към някои датчик, реле или лампа? Кои ще се наеме да окаси двата проводника с мостче на буксата?
 22. Задно Гърне за Зафира А

  Мислил съм да налея през изхода на гърнето, но се притеснявам когато загрее да не почне да пуши в движение, тогава ще стане интересно.
 23. кабел

  В смисъл той си е там и не излязъл от никъде, по-точно за какво служи и какво е имало свързано на него. И при мен е така и аз се учудвам, стои си свободно без да служи за нещо.
 24. Задно Гърне за Зафира А

  Възможно ли е да се налее поне 100гр. масло в гърнето, с цел предотвратяване на корозия? Понеже карам на газ и изхода на гърнето почна да ръждясва.
×