Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Днес
 2. Вчера
 3. Декодерът е продаден. Остана само телевизора: 21" Panasonic TC-21S1RCP + SCART кабел 1.5м - 35лв.
 4. Здравейте колеги!Търся ето тази част ( извинявам се за снимката).Това доколкото разбрах е удължение от скоростите до дясна полуоска ! Зафира А 2.2 dti 125 ps
 5. Опел корса

  Здравей те искам да попитам има опел корса 1995г 1и4 двигател автоматична скоростна кутия. Не всеки път като запалят колата и започва да ми свети една жълта и кръгла лампа и вътре в нея показва S. Ако реша да тръгна когато свети колата няма мощност и се мъчи. Тръгвам виждам че са мъчи колата спирам гасъя и пак пала някой път гасне някой път свети тази лампа. Благодаря предварително ако някой може да ми каже от какво може да е!
 6. Последната седмица
 7. Ляв габарит не свети.

  Да помагат изпатилит
 8. Ляв габарит не свети.

  И аз, имам такъв проблем сега го установявам.
 9. Преден десен габарит не свети ,сменена крушка и проверени предпазители
 10. Здравейте колеги, става въпрос за Опел Сигнум 2005 19. cdti 120 hp .Взех колата преди 1 година, но това лято забелязах че имам печка.Миналата година НЕ е работила 100% поне щеше да ми направи впечетление със специфичния си звук. Проблема е че вече знам че имам и не работи дори под 0 градуса не се включва. Това което знам за тези печки е че се включват автоматично когато падне под 5 градуса и се изключват когато вдигне 80 градуса на антифриза. Няма от къде да я пусна ръчно ,нямам таймери и дистанционно и т.н.На Опком нищо не излиза освен че е неактивна.До колкото знам тези печки се заключват когато направят 5 неуспешни опита за включване ,но после как се пускат след този решим никаква идея. Някой да е имал подобен проблем? Или да има идея от къде да започна да търся проблема.Проверих предпазителя наред е , възможно ли е изобщо да не е била пуската софтоерно , защото колата явно от първия собственик е закупена без никакви допълнителни екстри ( дори фарове за магла нямам от пред ) и се наложи някой екстри за модела да си ги пусна аз с Опком. Ако някой знае повече за тези печки ще му бъда благодарен да разкаже.
 11. Earlier
 12. Премахване на EGR & DPF

  Благодаря за видеото,вчера посетих сервиз и ми разясниха за това почистване ,казаха също,че на тази платка от видеото обикновенно се прекъсвали някакви магистрали и в повечето случаи било поправимо с презапояване ,но зависело от състоянието...ще пробвам този метод на пъряо време дали ще стане ако ли не ще взимам нова и това е
 13. Утре ще погледна.
 14. Опел Мерива 2009 година 1400 кубика 90 коня
 15. Премахване на EGR & DPF

  Това е дроселовата клапа. Не е задължително да се смени - може първо да се почисти и да се види дали работи - не е сложно. Ето виж тук къде и как се прави:
 16. Проблема, в повечето случаи идва от снопа кабели към задния капак. Като се отвори капака, от двете му страни, до пантите има гофрирани маншони. В десния минава маркуча за пръскалката на задното стъкло. В левият върви снопа кабели за всички консуматори на капака. От многократните отваряния, кабелите се късат и консуматорите започват да не работят. Снопът кабели има две букси и може да се извади целия. Едната е в капака, а втората е зад кората, облицоваща пространството около най-задното стъкло.
 17. Опел Мерива 2009 година 1400 кубика 90 коня
 18. Здр.С започване на новият есенен сезон забелязах,че не ми работи подгрева на задното стъкло.Някакви идей къде се намира предпазителя
 19. Премахване на EGR & DPF

  Здравейте колеги,собственик съм на Зафира Б 1.9/120 дизел.След като много пъти колата влизаше в авариен режим и показваше на кодовете с грешки запушени EGR & DPF реших ,че е крайно време да ги отстраня механично и софтуерно.Речено сторено,направих го в Пловдив при човек на който имам пълно доверие и винаги съм си карал колите там за подобни манипулации.Човека от сервиза има навика да прави пълна инспекция на автомобила и е направил тест драйв след премахването на двата компонента и всичко е ОК,но.... При каране на колата със закачен лап-топ е установил,че турбината ми пренадува след 3000 обората.За нея се разбрахме какво ще се случва. Другия проблем който ме гложди и въобще не ми е ясен и за който най-вече се интересувам е неизправност в клапата за меко гасене.Помолих майстора ми да провери цената и се оказа,че най-евтината е 750 лв. Виждам на другите автомобили какво представлява тази клапа,но на 1.9 cdti изобщо не мога да разбера коя е тази клапа.Когато си взех колата ме пресупреди ,че сервизната лампичка ще ми свети заради тази неизправност,но още след първото каране загасна.Като цяло не усещам твърдо гасене както ми беше обяснено,че ще е с неработеща такава клапа.Искам да попитам къде точно се намира на моя автомобил тази клапа,каква друга функция има освен меко гасене,как изглежда ако някой има снимка или линк с изображение и как мога да я търся по сайтовете с авточасти защото под името„клапа за меко гасене ”не ми излиза нищо?Благодаря
 20. Здравейте колеги,собственик съм на Зафира Б 1.9/120 дизел.След като много пъти колата влизаше в авариен режим и показваше на кодовете с грешки запушени EGR & DPF реших ,че е крайно време да ги отстраня механично и софтуерно.Речено сторено,направих го в Пловдив при човек на който имам пълно доверие и винаги съм си карал колите там за подобни манипулации.Човека от сервиза има навика да прави пълна инспекция на автомобила и е направил тест драйв след премахването на двата компонента и всичко е ОК,но.... При каране на колата със закачен лап-топ е установил,че турбината ми пренадува след 3000 обората.За нея се разбрахме какво ще се случва. Другия проблем който ме гложди и въобще не ми е ясен и за който най-вече се интересувам е неизправност в клапата за меко гасене.Помолих майстора ми да провери цената и се оказа,че най-евтината е 750 лв. Виждам на другите автомобили какво представлява тази клапа,но на 1.9 cdti изобщо не мога да разбера коя е тази клапа.Когато си взех колата ме пресупреди ,че сервизната лампичка ще ми свети заради тази неизправност,но още след първото каране загасна.Като цяло не усещам твърдо гасене както ми беше обяснено,че ще е с неработеща такава клапа.Искам да попитам къде точно се намира на моя автомобил тази клапа,каква друга функция има освен меко гасене,как изглежда ако някой има снимка или линк с изображение и как мога да я търся по сайтовете с авточасти защото под името„клапа за меко гасене ”не ми излиза нищо?Благодаря предварително!
 21. Europe NAVI 950 IntellinkECE 2018 Ъпдеити

  Здравейте колеги интересувам се къде и как мога да си ъпдейтна навигацията Navi 950 Opel mokka 2015
 22. Пръскалки за чистачки на Астра H estate

  Колега, може ли малко информация как се сменят пръскалките?
 23. Здравейте колеги, някой случайно да знае номера на мобилния телефон на Владо, магазин Опел в Дружба? Постоянния телефонен номер на обекта вече е закрит, а много ми трябва да се свържа с Владо.
 24. Aux-In на CD70 Navi/DVD90 Navi + Снимки

  Здравейте, колеги. Има ли някой около Велико Търново, който може да активира опцията AUX на CD70 navi? Имам кабел но нямам опция на дисплея.
 25. Продавам джанти 17" J7 ET35 5x110

  Джантите са свалени от Opel Astra 1.7. Продавам ги, тъй като продадох и колата, но новия собственик не желаеше джантите. Джантите вървят заедно с летни гуми на два сезона. Първите са две гуми са Continental ContiSport Contact 5 DOT 0116. Другите две гуми са Continental PremiumContact 6 DOT 0317. Тъй като има някакъв проблем с качването на снимки, 0896786488 това е моя телефон, който има желание може да се свърже с мен във вайбър.
 26. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Имам но моята е за 1.8 Ако си сигурен,че са еднакви Мишо мога да помогна.Моето мнение е,че не са.Трябва да се обадиш на дилър на Опел за консултация.Телефоните са им в сайтовете.
 27. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Вече два дни се държи добре но ако прави пак така ще пробвам с друга бобина от работеща Зафира, просто за една проба.
 28. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Здрасти Мишо.Щом светва кола с ключ не е дросел.Направо си за бобина. Аз моята я смених профелактично.Ако можеш я качи на програма и ще покаже.
 1. Зареди още активност
×