Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Вчера
 2. Последната седмица
 3. Ляв габарит не свети.

  Да помагат изпатилит
 4. Ляв габарит не свети.

  И аз, имам такъв проблем сега го установявам.
 5. Преден десен габарит не свети ,сменена крушка и проверени предпазители
 6. Здравейте колеги, става въпрос за Опел Сигнум 2005 19. cdti 120 hp .Взех колата преди 1 година, но това лято забелязах че имам печка.Миналата година НЕ е работила 100% поне щеше да ми направи впечетление със специфичния си звук. Проблема е че вече знам че имам и не работи дори под 0 градуса не се включва. Това което знам за тези печки е че се включват автоматично когато падне под 5 градуса и се изключват когато вдигне 80 градуса на антифриза. Няма от къде да я пусна ръчно ,нямам таймери и дистанционно и т.н.На Опком нищо не излиза освен че е неактивна.До колкото знам тези печки се заключват когато направят 5 неуспешни опита за включване ,но после как се пускат след този решим никаква идея. Някой да е имал подобен проблем? Или да има идея от къде да започна да търся проблема.Проверих предпазителя наред е , възможно ли е изобщо да не е била пуската софтоерно , защото колата явно от първия собственик е закупена без никакви допълнителни екстри ( дори фарове за магла нямам от пред ) и се наложи някой екстри за модела да си ги пусна аз с Опком. Ако някой знае повече за тези печки ще му бъда благодарен да разкаже.
 7. Опел Мерива 2009 година 1400 кубика 90 коня
 8. Проблема, в повечето случаи идва от снопа кабели към задния капак. Като се отвори капака, от двете му страни, до пантите има гофрирани маншони. В десния минава маркуча за пръскалката на задното стъкло. В левият върви снопа кабели за всички консуматори на капака. От многократните отваряния, кабелите се късат и консуматорите започват да не работят. Снопът кабели има две букси и може да се извади целия. Едната е в капака, а втората е зад кората, облицоваща пространството около най-задното стъкло.
 9. Опел Мерива 2009 година 1400 кубика 90 коня
 10. Здр.С започване на новият есенен сезон забелязах,че не ми работи подгрева на задното стъкло.Някакви идей къде се намира предпазителя
 11. Здравейте колеги,собственик съм на Зафира Б 1.9/120 дизел.След като много пъти колата влизаше в авариен режим и показваше на кодовете с грешки запушени EGR & DPF реших ,че е крайно време да ги отстраня механично и софтуерно.Речено сторено,направих го в Пловдив при човек на който имам пълно доверие и винаги съм си карал колите там за подобни манипулации.Човека от сервиза има навика да прави пълна инспекция на автомобила и е направил тест драйв след премахването на двата компонента и всичко е ОК,но.... При каране на колата със закачен лап-топ е установил,че турбината ми пренадува след 3000 обората.За нея се разбрахме какво ще се случва. Другия проблем който ме гложди и въобще не ми е ясен и за който най-вече се интересувам е неизправност в клапата за меко гасене.Помолих майстора ми да провери цената и се оказа,че най-евтината е 750 лв. Виждам на другите автомобили какво представлява тази клапа,но на 1.9 cdti изобщо не мога да разбера коя е тази клапа.Когато си взех колата ме пресупреди ,че сервизната лампичка ще ми свети заради тази неизправност,но още след първото каране загасна.Като цяло не усещам твърдо гасене както ми беше обяснено,че ще е с неработеща такава клапа.Искам да попитам къде точно се намира на моя автомобил тази клапа,каква друга функция има освен меко гасене,как изглежда ако някой има снимка или линк с изображение и как мога да я търся по сайтовете с авточасти защото под името„клапа за меко гасене ”не ми излиза нищо?Благодаря предварително!
 12. Earlier
 13. Europe NAVI 950 IntellinkECE 2018 Ъпдеити

  Здравейте колеги интересувам се къде и как мога да си ъпдейтна навигацията Navi 950 Opel mokka 2015
 14. Пръскалки за чистачки на Астра H estate

  Колега, може ли малко информация как се сменят пръскалките?
 15. Здравейте колеги, някой случайно да знае номера на мобилния телефон на Владо, магазин Опел в Дружба? Постоянния телефонен номер на обекта вече е закрит, а много ми трябва да се свържа с Владо.
 16. Aux-In на CD70 Navi/DVD90 Navi + Снимки

  Здравейте, колеги. Има ли някой около Велико Търново, който може да активира опцията AUX на CD70 navi? Имам кабел но нямам опция на дисплея.
 17. Продавам джанти 17" J7 ET35 5x110

  Джантите са свалени от Opel Astra 1.7. Продавам ги, тъй като продадох и колата, но новия собственик не желаеше джантите. Джантите вървят заедно с летни гуми на два сезона. Първите са две гуми са Continental ContiSport Contact 5 DOT 0116. Другите две гуми са Continental PremiumContact 6 DOT 0317. Тъй като има някакъв проблем с качването на снимки, 0896786488 това е моя телефон, който има желание може да се свърже с мен във вайбър.
 18. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Имам но моята е за 1.8 Ако си сигурен,че са еднакви Мишо мога да помогна.Моето мнение е,че не са.Трябва да се обадиш на дилър на Опел за консултация.Телефоните са им в сайтовете.
 19. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Вече два дни се държи добре но ако прави пак така ще пробвам с друга бобина от работеща Зафира, просто за една проба.
 20. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Здрасти Мишо.Щом светва кола с ключ не е дросел.Направо си за бобина. Аз моята я смених профелактично.Ако можеш я качи на програма и ще покаже.
 21. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Светва колата с ключа но след като почне да придърпва и да забива предницата (изгасям-паля и лампата я няма) но проблема си остава. Свещи сменях преди 5-6х км. сложих 2полюсни на газ съм но пали на бензин, дори чакам да загрее и да паднат оборотите, търсих в ютуб нищо не намирам дай линк ако ти е лесно.
 22. Прекъсване и забиване при потегляне.

  Здравей колега.Ако нищо не свети по таблото почисти дросела.В тубата има клипове как се прави.почистваш на място без да разкачаш буксата със спрей за почистване на карбуратори.Ако свещи не си сменял скоро помисли и върху това.
 23. Сутрин след като запаля и потегля започват едни прекъсванят и забиване, след като сменя предавките и почна да ускорявам също почва да прекъсва и трябва да настъпя яко за да ускори, след като загрее този проблем изчезва но студена ли е си е жива мъка. Днес 'студена' по време на движение ми задържа на 20х оборота, трябваше да спра и загася. Какъв е проблема?
 24. Декодер Strong SRT 8115 - 30лв. 21" телевизор Panasonic TC-21S1RCP - 35лв. Комплект декодер + телевизор + SCART кабел 1.5м - 55лв.
 25. За мен това е темп. датчик. Провери го или направо го смени с нов. Но внимавай, че има големи боклуци, работят по 1-2 години...
 26. Мерива 1.7DTI,непали при загрят двигател

  Засега нищо.Смених датчика на коляновия. И все така продължава.Благодаря
 1. Зареди още активност
×