aan_astra 0 Докладвай Публикувано 14 Октомври, 2010 Вижте на какво се натъкнах джкато разглеждах бявите в мобилето. Колата прилича доста на опел комбо с тази разлика че предният капак и бронята нямат такава форма при комбото а също така мотора е странен хибрид между опел и деул. Тази кола учудващо не се казва опел комбо а САИК-САБРЕ произведена от'Дженерал Мотърс'-Шанхай което много ме учуди и искам да ви попитам някой чувал ли е за САИК-САБРЕ и някаква информация да има за тях . http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vankata_nedel4ev 0 Докладвай Отговорено 14 Октомври, 2010 Китайците пак са крали Ами опел си е кат га гладам, двигателя мяза досущ на Ц16СЕ,само надписа опел га нема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lupo13 0 Докладвай Отговорено 14 Октомври, 2010 не са крали този път ...да не повярваш .... това е разработка за тамошния пазар ,двигателя найстина е C16SE и е 1:1 с Комбото ...а по принцип и много отдавна ги има из нашите пътища Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
westside 13 Докладвай Отговорено 14 Октомври, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanfast 0 Докладвай Отговорено 14 Октомври, 2010 Ако едното и другото са на GM никой от никой не е крал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vankoto 0 Докладвай Отговорено 15 Октомври, 2010 Не знам, ама бронята ми хареса и добре би седяла на някоя корсичка като по-разчупена тунинг броня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beos 13 Докладвай Отговорено 15 Октомври, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aan_astra 0 Докладвай Отговорено 15 Октомври, 2010 Не знам, ама бронята ми хареса и добре би седяла на някоя корсичка като по-разчупена тунинг броня Не само бронята е яка Вянко. Забележи и предният капак е по различен с тия чупки придава малко по агресивен вид, който на една корса Б би стоял супер яко. Мотора наистина прилича на C16SE , но като гледам електронният блок този който играе бубина и от него излизат кабелите на свещите , та такъв блок с такава форма при опел няма . Точно такъв блок обаче се слага на ДЕУЛ с мотор 1.5 пълна игла 8 клапана. Второто нещо което прави впечатление за корса манияците е километража. Такъв километраж при корса Б и комбо няма. Този първо че е хибрид между тигра и корса в смисъл при корса стрелките са бели а на тигра оранжеви и второ прави впечатление че не е механично отчитането на километрите а електронно. Редактирано 15 Октомври, 2010 от aan_astra Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duke_BG 0 Докладвай Отговорено 1 Ноември, 2010 SAIC се бяха натиснали да купят Rover, когато фалираше но англичаните явно се изхвърлиха с цената и китайците го оставиха да си фалира на спокойствие :61: SAIC имат подписано споразумение с GM а също и със Skoda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове