1.6D 0 Докладвай Публикувано 17 Март, 2010 Колеги, предлагам да се съберем в неделя за да решим къкво ще правим с гаража. Надявам се да дойдат повечето от нас за да няма после сърдити хора. Малкият с палавият теглич ще те замоля за смс-и ако може в събота и неделя по един :2bg: Редактирано 18 Март, 2010 от 1.6D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple_X-x-X 0 Докладвай Отговорено 18 Март, 2010 добре ще се опитам да пусна но тия дето са на глобул малко ми е трудно защото програмката се се прецаква :turbo: :19a: :20ashley_results: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 18 Март, 2010 аз съм там :th_up: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 18 Март, 2010 добре ще се опитам да пусна но тия дето са на глобул малко ми е трудно защото програмката се се прецаква :turbo: :19a: :20ashley_results: ами някой от нас ще пусне на глобулджийте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple_X-x-X 0 Докладвай Отговорено 18 Март, 2010 чакай сега недейте бърза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
propionate 0 Докладвай Отговорено 18 Март, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 19 Март, 2010 :th_up: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 19 Март, 2010 Много се кефя и петимата сме сериозни хора Малкият да ти напомня за харда :dancing: Пиенето ще е от мен ама накрая на месеца че сега няма кеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 19 Март, 2010 и аз съм ти нагласил моя :th_up: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 20 Март, 2010 и аз съм ти нагласил моя :th_up: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple_X-x-X 0 Докладвай Отговорено 20 Март, 2010 за колко часа да пускам СМС-те ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 20 Март, 2010 за колко часа да пускам СМС-те ?? 19.00ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 21 Март, 2010 предния път славин с астрата Г (от лукоила ) не беше получил смс ако нямате номерата им обадете ми се аз да им звънна а има вероятност да не мога да дойда но не е сигурно ще направя всичко възможно да съм с вас а ако не дойда аз съм за да продължим да сме наематели на гаража Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове