C_18_XEL 0 Докладвай Публикувано 16 Февруари, 2010 хайде кой е навитак да се сберем предложете час и да ходим да се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 16 Февруари, 2010 хайде кой е навитак да се сберем предложете час и да ходим да се видим окс.в 19ч. викам аз, и теглича да прати смс-и на останалите още днес да могат да си направят сметката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 16 Февруари, 2010 ok 19 часа ме устройва айде давай ти си трите хикса пращай им смси и кажи на кои не можеш да им пратя аз от тела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple_X-x-X 0 Докладвай Отговорено 17 Февруари, 2010 ok 19 часа ме устройва айде давай ти си трите хикса пращай им смси и кажи на кои не можеш да им пратя аз от тела aми пратил съм на всички трябва да сте получили само тия дет са на глобул малко е съмнително дали са получили но тоя път трябва да са получили и те :3: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 17 Февруари, 2010 Там съм, но нямало дърва разбрах. Аз мога да донеса две кофи газ ако искате Да викам л ипича с синьозеленото комби. Редактирано 17 Февруари, 2010 от 1.6D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 17 Февруари, 2010 aми пратил съм на всички трябва да сте получили само тия дет са на глобул малко е съмнително дали са получили но тоя път трябва да са получили и те :3: я прати смс на оня пич с Кадета да донесе дърва(тои предния път предложи) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple_X-x-X 0 Докладвай Отговорено 17 Февруари, 2010 пратих и на него споко Редактирано 17 Февруари, 2010 от Triple_X-x-X Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 17 Февруари, 2010 Дидо обеща да дойде този път сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple_X-x-X 0 Докладвай Отговорено 17 Февруари, 2010 амии дано тоя път сме малко повечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido_co 0 Докладвай Отговорено 17 Февруари, 2010 там съм обещах на калоян и аз ще донеса маллко дръвца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 там съм обещах на калоян и аз ще донеса маллко дръвца И да си мълчиш за оная работа че беше обещана на друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple_X-x-X 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 в кого са ключовете за гаража ?? Да не стойм на пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 В Росен. Споко той от печените :icon_wink: . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 В Росен. Споко той от печените :icon_wink: . да ве печен съм кът варен картофф хаххахахаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 Йонко, брат АЗ НЕ ПИЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 и тая седмица без мен :( за съжаление изникна нещо и няма как да дойда ноо какво да се прави и да снимате да видя поне снимчици :sad-smiley-046: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 Там съм, но нямало дърва разбрах. Аз мога да донеса две кофи газ ако искате Да викам л ипича с синьозеленото комби. а калоянски обади му се разбира се нека дойде още едно комби никога не е излишно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
astra 1.7D KARAVAN 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 а калоянски обади му се разбира се нека дойде още едно комби никога не е излишно :eusa_whistle: тази седмица съм баща маика- вечер :icon_sad: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 :eusa_whistle: тази седмица съм баща маика- вечер :icon_sad: Сладурана, само дато много я е срам от мен. Иначе бяхме малко но все отбрани хора с звезно присъствие(Дидо) . Имаше и доста драг и тунинг на думи, сега остава да чаками пролетта да видим кой кого. А на оня малкият с дизелака ще му се навия на акъла като изляза от бокса на края на месеца :19a: :19a: :19a: ако му стиска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 :eusa_whistle: тази седмица съм баща маика- вечер :icon_sad: Сладурана, само дато много я е срам от мен. Иначе бяхме малко но все отбрани хора с звезно присъствие(Дидо) . Имаше и доста драг и тунинг на думи, сега остава да чаками пролетта да видим кой кого. А на оня малкият с дизелака ще му се навия на акъла като изляза от бокса на края на месеца ако му стиска ама от сега да му кажа да не залага пари :eusa_whistle: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 Сладурана, само дато много я е срам от мен. Иначе бяхме малко но все отбрани хора с звезно присъствие(Дидо) . Имаше и доста драг и тунинг на думи, сега остава да чаками пролетта да видим кой кого. А на оня малкият с дизелака ще му се навия на акъла като изляза от бокса на края на месеца ако му стиска ама от сега да му кажа да не залага пари :eusa_whistle: хехехе да не залага пинти,важното е шОУ да има :knee: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido_co 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 Иначе бяхме малко но все отбрани хора с звезно присъствие(Дидо) благодаря ти калоянски за хубавите думи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 18 Февруари, 2010 аз се извинявам за отсъствието ама дойдоха на гости едни роднини а не се бяхме виждали 1 година и нямаше как да не отида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 19 Февруари, 2010 Иначе бяхме малко но все отбрани хора с звезно присъствие(Дидо) благодаря ти калоянски за хубавите думи Как си изпросих още бира а :icon_biggrin: аз се извинявам за отсъствието ама дойдоха на гости едни роднини а не се бяхме виждали 1 година и нямаше как да не отида То с тебе ако не се видим тея дни ще направим и ние толкова :flag_opel: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 19 Февруари, 2010 еаз те видях преди малко до къщичките ;) но обади се да направим едно кафе няма да е проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове