C_18_XEL 0 Докладвай Публикувано 9 Ноември, 2009 днеска на сбирката докъто бяхме звъннах на една обява (това е за тези които отсъстваха) отидохме първо с Калоян да го видим и се оказа че е перфектен за нашите цели има барплот вътре, вода, ток (на отделен електромер) и тоалетна намира се точно срещу залата помещението е страхотно наема които искат е 80 лева но има един проблем искат преплата за 6 месеца спазарихме предплатата да е за 5 месеца това ще рече 400 лева сумата която решихме да сабираме е по 40 лева на човек които трябва да дадем на следващата сбирка която ще бъде в петък 18:00 часа на битака от страната на полицията тогава трябва да съберем по 40 лева защото се разбрахме с хората да го пазят до тогава ако в петък не занесем парите ще го дадът на друг ето и снимки на самото помещение които не можаха да го видят малко са тези хора но все пак аз снимах надявам се всички които казаха "ЗА" днес да не се отметнат и мисля че е идеалното място Редактирано 9 Ноември, 2009 от C_18_XEL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 9 Ноември, 2009 1. аз 2. propionate 3. R.Ivanov 4. 1.6 D 5. rizko1 6. dido_co 7. DJ SHMOKO ето това са плюс още няколко човека впишете се в другата тема за да знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 9 Ноември, 2009 всичко хубаво само дето тряаше да го вземем още от утре че тогава удъртявам и да почерпя :beer: :c010: :drinkin: :drinking: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
propionate 0 Докладвай Отговорено 9 Ноември, 2009 нее проблем ние и на ресторант ходим Иначе мястото е повече от перфектно,едва ли някои изобщо се е надявал да намерим такова място. Аз имам едно предложение вие решете дали ще се приеме. Нека това си е наш ОПЕЛ-клуб,но и почитателите на други марки бъдат добре дошли при нас,все пак знаете колко приятели имаме сред тях,пък и знаете че при нас така наречената вражда между марките не съществува.Разбира се желаещите ще помогнат с наема не вярвам да им е проблем.Вие решете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 9 Ноември, 2009 всичко хубаво само дето тряаше да го вземем още от утре че тогава удъртявам и да почерпя :beer: :c010: :drinkin: :drinking: Ще почерпиш брат не се притеснявай. Цената (80лв.) принципно беше мое предложение но иначе нямаше да се зарибят. Смятам че след тези 5 месеца ако решим да продължим идеята ще се разберем с хората за по малка цена. Надявам се че ще се събере сумата в петък и после с дружни усилия ще спретнем това място и ще си прекарваме супер там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 9 Ноември, 2009 значи нека да се съберем да го наемем за което се надявам и после ще го обсъдим там на първата сбирка наистина се надявам всички да успеят да намерят парички до петък иначе истърваме невероятно помещение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 12 Ноември, 2009 1. аз 2. propionate 3. R.Ivanov 4. 1.6 D 5. rizko1 6. dido_co 7. DJ SHMOKO ето това са плюс още няколко човека впишете се в другата тема за да знам ДЖ. Шмоко го отпиши че го местят в сандански в друга дискотека за сажъление(готин пич и арна Астра) Редактирано 12 Ноември, 2009 от r_ivanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
propionate 0 Докладвай Отговорено 12 Ноември, 2009 Ей тес опелджии дет ни издънят от ръжда да не се отърват дано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 12 Ноември, 2009 Ей тес опелджии дет ни издънят от ръжда да не се отърват дано хахахха то не е виновно момчето такав му занаята и без тва не е от тука таи че му е простено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
propionate 0 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2009 за шмоко ясно,аз другите имам впредвид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EiZo 0 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2009 Ей тес опелджии дет ни издънят от ръжда да не се отърват дано Бухахахахах, сори ама не издържах :19a: :19a: Тежки думи се казват тука... :bravoo: Иначе поздрави за организацията ви пичове. Дано всичко е наред и си направите хубаво клубче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2009 колеги днес наехме помещението надявам се занапред да има повече сериозни хора с които да правим сбирките и да няма проблеми с парите като днес защото ако не беше Йонко нямаше начин да съберем парите от неделя почваме ремонтите някой ако не го е виждал а иска да го види нека ми се обади ключа е в мен евала на Йонко всички трябва да сме му благодарни Редактирано 13 Ноември, 2009 от C_18_XEL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2009 колеги днес наехме помещението надявам се занапред да има повече сериозни хора с които да правим сбирките и да няма проблеми с парите като днес защото ако не беше Йонко нямаше начин да съберем парите от неделя почваме ремонтите някой ако не го е виждал а иска да го види нека ми се обади ключа е в мен евала на Йонко всички трябва да сме му благодарни кои тоз Йонко ве???? да не е propionate браво Йонко Редактирано 13 Ноември, 2009 от r_ivanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beos 28 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2009 Честито момчета! Аз тази идея я бях споделил на Willy преди 2 години някъде, ама много големи наемите тука .. Радвам се че сте успели да я реализирате! Само хубави снимки от клуба да слагате и на всичките да сте с усмивка и нови модификации! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2009 Йонко, най-добрият си брат Браво и на всички който дойдоха (и който не можаха) тази вечер и отделиха от бюджета си за да се реализира тази чудесна идея. :clap: Редактирано 13 Ноември, 2009 от 1.6D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple_X-x-X 0 Докладвай Отговорено 14 Ноември, 2009 Помещението много добро сега почваме да го поливаме :drinkin: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 14 Ноември, 2009 Честито момчета! Аз тази идея я бях споделил на Willy преди 2 години някъде, ама много големи наемите тука .. Радвам се че сте успели да я реализирате! Само хубави снимки от клуба да слагате и на всичките да сте с усмивка и нови модификации! мерси много за хубавите думи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nik_ms 0 Докладвай Отговорено 14 Ноември, 2009 кефите кви се зарибени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
propionate 0 Докладвай Отговорено 14 Ноември, 2009 не пишете такива работи за мен ве момчета, че едвам се сдържам да не се расплача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 14 Ноември, 2009 :sad-smiley-046: :icon_redface: :icon_redface: недеи бе баце не плачи ние сме с теб :icon_lol: :a049: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rizko1 0 Докладвай Отговорено 15 Ноември, 2009 днес към 15ч ще съм в гаража!!!ако некои иска да заповеда,че се почва ремонта от тук от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 15 Ноември, 2009 днес към 15ч ще съм в гаража!!!ако некои иска да заповеда,че се почва ремонта от тук от там. Там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rizko1 0 Докладвай Отговорено 15 Ноември, 2009 за днес сваршихме ДОБРА работа :d005: снимки по късно :icon_tongue: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1.6D 0 Докладвай Отговорено 15 Ноември, 2009 http://klecholino.snimka.bg/automobiles/12...34.15956252.big Коментарите от вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 15 Ноември, 2009 снимките са един път както и ние сме един път :th_up: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: :bravoo: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове