djexample 0 Докладвай Публикувано 21 Септември, 2009 Понеже съм нов тук и не виждам някой от Пазарджик да е писал по темата "Срещи на форума" реших аз да съм първи. Не познавам хора от форумите нито пък имам приятели запалени по марката Ако има желаещи за срещи да пишат тук. :flag_opel: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djexample 0 Докладвай Отговорено 28 Септември, 2009 Май няма хора от Пазарджик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egzigo 0 Докладвай Отговорено 4 Ноември, 2009 То има хора от Пазарджик, ама както и да е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djexample 0 Докладвай Отговорено 11 Ноември, 2009 еми една срщичка, как мислите като има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lyuben 0 Докладвай Отговорено 22 Януари, 2010 ами и аз съм навит да си правим срещички и в Пз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_nasko1 0 Докладвай Отговорено 25 Февруари, 2010 и аз съм навит само казвайте кога и да се събираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikons 0 Докладвай Отговорено 11 Юли, 2012 Май за Пазарджик е доста несериозно, а и темата е доста остаряла, но ако нещо се реши идвам и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joroneta 0 Докладвай Отговорено 15 Декември, 2012 АИДЕ ДЕ ЕДНА СРЕ6ТА НА ОПЕЛДЖИИТЕ ОТ ПЗ ТО ДАСЕ САБЕРЕМ НАИ НАКРАЯ ПИ6ЕТЕ ДАСЕ РАЗБЕРЕМ НЕ6ТУ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkataaa 0 Докладвай Отговорено 19 Декември, 2012 :bravoo: Няма да е лошо една среща в Пазарджик преди новата година , ако има кои да я организира ( да каже кога и къде ) ще е ОК Редактирано 19 Декември, 2012 от jorkataaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joroneta 0 Докладвай Отговорено 23 Декември, 2012 то като гледам маи само аз и ти си пи6ем тука си сериозен и може6 да сабере6 някои желае6т за сре6ти4ка пи6и един смс на ТЕЛА 6ТОТ НА НЕПОЗНАТИ НЕ ВДИГАМ И 6ТЕ ТИСЕ ОБАДЯ ДАСЕ 4УЕМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emilkolev 0 Докладвай Отговорено 18 Декември, 2013 И аз съм съгласен само казвайте кога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Foka 0 Докладвай Отговорено 7 Януари, 2014 Какво стана? Направихте ли среща? Там съм и бих се радвал да посетя някоя среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове