Guest d1lar4e7o Докладвай Публикувано 14 Септември, 2009 Какво означава ника ти и защо си избрал точно него а не някой друг... ? Мисля че ще е итересна темата,ако има такава,модераторите знаят какво да правят... Моят ник-d1lar4e7o,видях го в един сайт и ми хареса как е написан и ето,пиша се навсякаде тка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cross 1 Докладвай Отговорено 14 Септември, 2009 Моят ник не е нещо особено.Идва от марката на колелото което имам Редактирано 25 Януари, 2011 от cross Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vencity 0 Докладвай Отговорено 14 Септември, 2009 За моя незнам какво да кажа освен че ако напишете : vencity : и излиза иконка .... :biggrin: (само че точките да са до написаното) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IGNEV 0 Докладвай Отговорено 14 Септември, 2009 Аз да пиша ли хахахах Редактирано 14 Септември, 2009 от IGNEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d1lar4e7o Докладвай Отговорено 14 Септември, 2009 Аз да пиша ли хахахах Епа,напиши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IGNEV 0 Докладвай Отговорено 14 Септември, 2009 Ник-а ми е със столетна история, която никой не знае ... даже няма логично обяснение Истината е, че пра-пра-дядо ми като е бил млад се е регистрирал с това име във фен форума на Лили Иванова, а аз го копирах от него :D Друга истина е, че това ми е фамилията ... колкото и учудващо да звучи хаха )))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beos 13 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 Истината е, че пра-пра-дядо ми като е бил млад се е регистрирал с това име във фен форума на Лили Иванова, а аз го копирах от него :D )))) Това за форума на Лили Иванова определено ми хареса Помня още когато беше shumi_fan .. и при първа възможност за промяна на никовете беше един от първите който го смени - но си остана фен! моят е нещо като обица на ухото да ми напомня за една голяма боза която направих преди време с компютъра си и от пребързване и без четене на инструкциите тази BeOS- операционна система ми беше затрила всичко и нямаше махане дори при форматиран диск се зареждаше тя .. Та това е - от тогава минаха над 10 годинки умът ми е пак същия .. но се опитвам да мисля поне преди да правя нещо по важно .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musha 0 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 На дядо ми са му викали МУША и после и на тати и някак си се лепа и на мен още през 5,6 клас...но не сам ги питал какво значи.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duke_BG 0 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 моя си е от 1993 година и първите ми стъпки в интернет, IRC, ICQ и т.н. когато си мислех ника се сетих за една игричко която тогава беше много вървежна - Duke Nukem после взех да вилзам в разни чуждестранни IRC сървъри а там се бяха навъдили много такива и сложих едно _BG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musha 0 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 леле тая игра на сонитата пс. беше лудаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bertone70 0 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 Моя го измислих докато се регвах тука,ама е мн тъп и се чудя дали да го сменя..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
willy 0 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 Моя идва от артистичното ми име с което съм известен DJ Willy от как ми го измилси един колега - идва от култовата фраза от сериала АЛФ "майтап бе Уили" и от тогава всички си ми викат така. Понеже форума няма нищо общо с музиката затова и само willy без Dj Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d1lar4e7o Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 Всеки един ник си има хубава история Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nik_ms 0 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 ms = Michael Schumacher Thank you Michael!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beos 13 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 Моя го измислих докато се регвах тука,ама е мн тъп и се чудя дали да го сменя..... Аз съм човека за смяната п.п пия бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B-O-/\-T-A 0 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 Ами историята на моя ник е, че винаги съм искал да имам прякор и покрай страстта си към атвомобилите и техниката се роди BOLTA. След малко хващащи окото корекций се получи B-O-/\-T-A (някой сайтове или форуми не ми хващат наклонените черти и става B-O-T-A, koeto pak e ideq ). Иначе стар ник ми e stenmen => StEnMeN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aan_astra 0 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2009 Моят идва от първите букви на тритеми имена Ангел Атанасов Николов а последното защото карам астра и от там aan_astra Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d1lar4e7o Докладвай Отговорено 18 Септември, 2009 Във всяка една буква има смисъл в никовете на колегите Редактирано 18 Септември, 2009 от d1lar4e7o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragolazarov 0 Докладвай Отговорено 18 Септември, 2009 Аз пък изобщо не съм оригинален.Само дето не съм си писал и ЕГНто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
astra_boy 0 Докладвай Отговорено 19 Септември, 2009 моят идва от това че смених марката и исках да се регистрирам в форума и докато се регистрирам зех че го измислих :dancing: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 20 Септември, 2009 моят идва от мотора на астрата ми не е оригинално но ако го сменя ще е кофти че които са редовни са ме научили така и сега гадно ще е ама ще помисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalopo0o 0 Докладвай Отговорено 20 Септември, 2009 Моят едно приятелче ми го измисли и така идва от Калоян пото за благозвучие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fifa 0 Докладвай Отговорено 30 Септември, 2009 моя ми го измислиха в 5-ти клас докат излизахме от училище понеже се казвам феим и ми сложиха прякора фифа не че съм добър на тази игра....... :icon_mrgreen: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psycho87 0 Докладвай Отговорено 4 Октомври, 2009 Моя пък се зароди през годините на IRC. Първо се писах илийчо, което беше куцо, после терминатор, което беше още по куцо, след това психо. Това преди 5-6 години някаде, бях гледал едно филмче, анимацийка, дето много ме зариби и на един там викаха Johny-psycho, и аз от там го откраднах, после пък намерих из нета всякви интересни картинки за аватари на тая тема, дори една приятелка ме поздрави веднъж с една песен дето се казваше psycho bitch (по причини които няма да споделям ), че така манията стана пълна, и ся дори и извън форумите ми викат психо понякога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scratch 0 Докладвай Отговорено 10 Ноември, 2009 За моя ник - преди да дойда да живея във Варна, карах ски. Та любимите ми ски бяха Rossignol Scratch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове