_shady 0 Докладвай Публикувано 31 Август, 2009 Хайде колеги, виждам, че голяма част ловчанлии са се прехвърлили насам.Стройте се и се пребройте да разберем кой тука,кой го няма.Драснете по един ред да се разпищете,за да знам на кого да досаждам после и да давам линкове,за да се аддне и в този опел клуб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niksoni 0 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2009 Здрасти Виждам, че си поставил началото Дано го видят колегите от Ловеч, ама ти като ги видиш или се чуваш с тях им казвай, че иначе никой няма да се сети да провери! Айде да ти се похвалим и на теб, виж какво си имаме: - посветена на дизеловите бегачки, към които съм и аз (и малко си я издействах ) - и тази с името на градчето (Момчи (opel_88) май я издейства тази) Яко, аааа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IGNEV 0 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2009 И аз, и аз ... оня с грозната вектра Виждал съм из форума и един с некво спряло GSi със син капак на багажника, ще го видим кога ще влезе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
opel_88 0 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2009 ко праим реис1ри ами аз едно лудо хлапе което си пада по опела и така и аз с1м в клуба :pleven: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_shady 0 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2009 то имало живот тука бе.... Ники-казана дума ,хвърлен камък!Естествено,че ще се опитам да направя онова за което си писахме!Иконките са супер-честити!!! Прелесната вектра беше ясна,чаках само включването... Черната астра е извинена-по нея се работи усилено,а и собственика и е написал"бързо схващам,но трябва много да ми се обеснява". Ще му дадем още време.... Казал съм и на колегата dera! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fese 0 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2009 Я да види маистора ко става тук как сте браточки виждам че се постава началона тематат :devil-smiley-019: това е добре продалжаваме така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_shady 0 Докладвай Отговорено 4 Септември, 2009 ООО Веси ,разписа се и ти.... бе то активността на съседите от плевен май е по -голяма от наща... нищо бутнете едно рамо да заработим,пък после ще почерпим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
opel_88 0 Докладвай Отговорено 4 Септември, 2009 6те помогнем нема6 грижи ама и ти ги активизираи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niksoni 0 Докладвай Отговорено 8 Септември, 2009 Знаете ли нещо за Дойренци? Няма ли поне да се организира последно събиране там в някой по-сух ден? Много яки бяха гонките там, но прекалено много популярност придобиха и май за това се стигна до..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FBI-Rumen 0 Докладвай Отговорено 15 Май, 2010 Чак сега виждам темата :( Игнев за мен ли говореше кое тва спряло ГСИ обаче в момента наистина е много спряло днес ще снимам да видите как е спряло над канала на гаража Скоро може и по Дойренци да земем да ходим да покажем :16V: как наказва Някой от Ловеч ще ходи ли на писта Лесново утре ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teo_racing 0 Докладвай Отговорено 20 Юни, 2010 Айде и аз да се разпиша нов съм във форума има ли колеги от Ловеч, с повечето може да сме се засичали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IGNEV 0 Докладвай Отговорено 20 Юни, 2010 Игнев за мен ли говореше кое тва спряло ГСИ Ти ми кой ? Ската се никъв те няма напоследък .... Айде и аз да се разпиша нов съм във форума има ли колеги от Ловеч, с повечето може да сме се засичали уелкъм ... освен ако не си бяло комби с кристалки не сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dera 0 Докладвай Отговорено 2 Юли, 2010 Айде привет и от мене. Aaaaaa аз съм бялото комби с кристалки-те.... Редактирано 3 Октомври, 2010 от dera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kadett 0 Докладвай Отговорено 13 Декември, 2010 Бялото комби с приличния тунинг :П искам да си поръчам лепенки на форума ако може лично някои да ми каже как :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dera 0 Докладвай Отговорено 15 Август, 2012 Има ли живи колеги от Ловеч или ви изгниха опелите бре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pop3 0 Докладвай Отговорено 22 Декември, 2014 станахме 15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubaka 0 Докладвай Отговорено 29 Януари, 2015 Е тука мога да пиша че в другият "Фен Клуб" не мога да пиша Здравейте и от мен _shady ти си навсякъде като гледам ;о) pop3 вече сме 16 ;о) Редактирано 29 Януари, 2015 от lyubaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове