elpatseto 0 Докладвай Публикувано 19 Юли, 2009 Здравейте не всички ! Искам да попитам , може ли някой да ми каже дали дизела от черния пазар е годен за употреба при двигателите EKOTEK . Казаха ми , че нямала да работи колата с такава нафта / корабна например / !? Благодаря за вниманието ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simbon4o 0 Докладвай Отговорено 19 Юли, 2009 с корабна няма ама някои чери пазари си продават нафта от бензиностанция тей че... Потърси познат с тир и си ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Racer_ 0 Докладвай Отговорено 20 Юли, 2009 с корабна няма ама някои чери пазари си продават нафта от бензиностанция тей че... Потърси познат с тир и си ти. Пък то нищо общо... И с корабна си трака без проблеми! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simbon4o 0 Докладвай Отговорено 20 Юли, 2009 аз съм виждал при стельо да се чисти мотор от такава неясна нафта. Вътре не знам дали и 1000 кубика без нагар бяха останали всичко беше няква черна мъзга и помиоч. Бензините и те понякога са същия ужас, карайте си с хубави горива и ще карате по-дълго без проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zhivak 0 Докладвай Отговорено 20 Юли, 2009 само нафта с установен произход, източена от някой автобус или камионче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове