Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
akirilovv

Задна дясна врата не се отваря

Recommended Posts

Здравейте!

Задната ми дясна врата на астрата (98г - дизеларка, хечбек, 5 врати) стои постоянно заключена. От както имам колата по незнайни причини на 2,3 пъти бях успял да я отворя и то без абсолютно никакви затруднения, затворя я и на следващото отключване... греда. Централното на нея врата не работи и се отключва само ръчно. От много време ме дразни вече защото, отключваш я ръчно, вътре всичко си щрака, няма скъсани жила и т.н., но врата не се отваря. Имам съмнения, че вътре самия механизъм нещо се е бъгнал. Как мога да я отворя тая врата за да си го сменя? Успях да махна кората отвътре. (Блъсках я пробвах я отвътре и отвън да дърпам да отварям, абе всичко що ви дойде на ум). Кабелите не са прекъснати долу на вратата. Ако някой има идеи, моля да споделите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кабелите в  гофрата към врата проверени ли са? Този проблем обикновено е от там.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен беше от бравата, в нея има микроключе и контактите му нагарят. Принципно може да се ремонтира, но на бравата се разпробиваше един нит за да се отвори, после се разпоява и запоява ново микроключе, абе не е за всеки. Вземи си брава втора употреба.

А не се отваря като вдигнеш палчето на вратата, защото е бравата е сдала багажа когато е била двойно заключена. Като натиснеш централното да заключи и след това още веднъж, се заключва така, че и овътре не може да се отключи, по точно ако ти счупят прозореца да не могат от плачето да отключат вратата и да влязат в колата. Може да опиташ това двойно заключване и после да отключиш, току виж се отвори.

 

Редактирано от nolimit

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×