valemiha 0 Докладвай Публикувано 4 Февруари Здравейте колеги, имам проблем с дистанционното на ключа - не излъчва. Алармата записва грешка проблем с дистанционното и липса на комуникация със сирената (а тя свири всеки път като отворя колата :( ). Ключарят ми загуби един ден в опити да обучи ново дистанционно, но не се получи. Дистанционното е /DELPHI/. Става въпрос за OPEL ZAFIRA A (F75_) 2.0 DTI 16V - 2003 година Може ли някой да ми помогне със съвет и решение на този "мъничък" проблем :), влизам в собствената си кола като крадец :( Предварително Ви благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 8 Докладвай Отговорено 4 Февруари Влез в колата постави ключа и дай на контакт без да палиш,след като светне таблото заключи от дистанционното,ако се отключи сама няма да натискаш за отключване,готов си.Иначе ще трябва да си отключиш с дистанционното.Това при условие,че батерията на ключа ти е ок. и нямаш допълнителна аларма. Попълни си профила да се знае от къде си,коя година е мотора,колата и други важни неща.На анонимни никой не отговаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стаевски 5 Докладвай Отговорено 22 Февруари И на такива, дето питат и после никаква информация за това какво е станало......много им се "радваме" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ПОМАГАЩ 2 Докладвай Отговорено 22 Февруари това не е проблем когато попаднеш на правилния човек иначе пътища много т.е. майстори много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове