Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
westside

Новият Opel Combo Life с първи доставки през втората половина на тази година

Recommended Posts

1519050636.jpg

Opel разпространи първите снимки и подробности за новото си пазарно предложение Combo Life, което благодарение на новата си платформа и двете налични дължини, ще предложи нови възможности за потребителите търсещи комфортен транспорт за пет или седем човека, в това число и семейства с малки деца. 

С вместимост на товарното си отделение от 597 до 2693 литра в зависимост от конфигурацията на седалките, новият Opel Combo Life ще бъде пуснат в продажба през първата половина на тази година, а първите му доставки ще бъдат осъществени през втората. 

От Opel коментират, че петото поколение на Combo ще предложи изключително просторен интериор, избор между една или две плъзгащи се странични врати, какот и в избор между версия с дължина от 4.4 метра и такава с 4.75 метра. В екипировката ще бъдат включени и редица високотехнологични системи, в това число и такива за подпомагане на управлението и повишаване на безопасността, като Driver Drowsiness Alert, камера за видео-наблюдение около цялото превозно средство, прожекционен Head up дисплей, IntelliGrip, адаптивен круз-контрол, пакринг асистент и други. 

По отношение на двигателната гама на новото Combo Life, от Opel коментират, че в нея ще бъдат включени няколко бензинови и дизелови аграгата, които ще могат да бъдат комбинирани с пет- или шестстепенна механична или първата в сегмента осемстепенна автоматична предавателна кутия.

Инфо: autoplanet1

Виж цялата статия

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×