Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
cotalfa

Монтаж/демонтаж/баланс на гуми за град София

Recommended Posts

Здравейте, колеги,

 

Правя тази тема с идеята който желае да похвали или напротив конкретен сервиз или майстор занимаващ се с монтаж и баланс на гуми.

 

Аз, лично, съм много доволен от услугите на Иван от Младост 3 (бл. 368). Много добър специалист! Обръща голямо внимание на клиента. Щателно оглежда гумите и джантите, чисти, балансира, оптимизира ... Човекът си преценява коя гума къде да я сложи. Рядко срещан професионалист.

 

Какъв беше случаят с мен? Обадих му се вчера към 15:30. Обясних му какъв е проблемът (от 110 км/ч нагоре трепери воланът) и понеже точно тогава имаше време ми каза, ако мога да отида. Запалих колата аз и там (към 16:20 беше). Прегледа ми и четирите гуми. Провери ги за радиално биене, провери им баланса (със и без симулация за контакт с пътя), изчисти старите баланси и лепилото останало от всички, лепени през годините, тежести. Едната гума ми даде радиално биене над 9 кг та се наложи да я свали и да намести гумата спрямо джантата (което се явява оптимизирането). Бутнахме биенето на 7 кг - тази гума мина за задна, а беше отпред преди. Всички гуми ги монтира и ги мина с динамометричен ключ при завиването на колата защото трябвало да бъдат стегнати на определени Nm.

 

Човекът си прави всичко пред клиента. Обяснява кое защо го прави и така.

 

След като оправихме всичко не искаше да му давам пари, а първо да пробвам колата и ако съм доволен да му платя. Имах му доверие от това, което открих за него по форумите (на bmw, citroen и ford) и реших да си му платя тогава, че нямаше как да я изкарам за тест в този момент. Иван, обаче, каза като тествам колата веднага да му се обадя да му кажа как стоят нещата. Намекна също, че ако не се обадя аз той щял да ми звъни :D. Горещо го препоръчвам.

 

Mобилният му телефон е 0899 153 333.

 

Парите, които ми взе са 70 лв., но мисля, че си ги заслужи с работата, която свърши, начинът, по който я върши и отношението към клиента.

 

Поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×