Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
itarpanov

СБА започва продажба на винетки за Швейцария и Чехия

Recommended Posts

Уважаеми автомобилисти,

 

 

Уведомяваме Ви, че считано от 16 януари Съюзът на българските автомобилисти продава винетни стикери за територията на Швейцарската конфедерация и за територията на Република Чехия.

 

Винетките могат да бъдат закупени на място в централния офис на СБА с адрес: гр. София, площад Позитано №3, както и през Интернет в онлайн магазина на СБА www.sba.bg/shop

 

За използване на пътищата в Швейцария може да закупите едногодишна винетка за превозни средства и каравани с максимално допустимо тегло до 3,5 тона на цена от 75.30лв.

 

За използването на пътищата в Чехия може да закупите едноседмична и едномесечна винетка за превозни средства с максимално допустимо тегло до 3,5 тона на цена от 23,47лв. (1-седмична) и 33,25лв. (1-месечна).

 

Предварителното закупуване на винетките още в България би спестило време и би Ви дало повече спокойствие, пътувайки извън граница.

 

Съюзът на българските автомобилисти е оторизиран от швейцарския автомобилен клуб TCS и чешкия автомобилен клуб ABA като единствен техен представител при продажбата на посочените винетни стикери на територията на Република България.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×