marcobg 0 Докладвай Публикувано 31 Март, 2016 Здравейте, Искам да попитам възможно ли е да се изключи с op-com пищенето и индикацията за не поставен предпазен колан, а също така и съобщенията за изгоряла крушка при Зафира B? И как става това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Megatron 0 Докладвай Отговорено 3 Февруари, 2017 Процедурата за премахване пискането за колана е следната: Body-SDM-Programing-Program ECU-SBR Warning Sound Status (OFF)-Perform SBR Coding-OK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoqn 4 Докладвай Отговорено 3 Февруари, 2017 Да точно това е процедурата , но имали друг начин за активиране на светлинна и звукова индикация за колани,тъй като при мен не става по този начин,а искам да ги пусна. Някой знае ли дали при всички модели на Астра Х е задължително да имат такава екстра,защото на едната ми има,а на другата дори и светлинна няма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fireballplam 0 Докладвай Отговорено 5 Февруари, 2017 Ето един линк за работа и настройки с OP-COM : http://www.obd2.by/topic/35-instruktcii-po-rabote-s-op-com/ :wave: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vencolini86 0 Докладвай Отговорено 8 Март, 2018 Здрвейте имам астра 1,7 101 кс. gtc 2008 сд30 мп3 някой може ли да ми помогне с индекс кодовете защото нещо обърках и сега немога да върна старите настройки. не ми работи аукса подгрева на стъклата огледалата,задната чистачка и няма връзка с рек. благодаря преврително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове