Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
cruiserss

Черен списък

Recommended Posts

Иска ми се да сложа един минус на "ЕМ Комплект 33" на околовръстното, ама слагам Х!

След ремонт - изскочи проблем, който нямаше как да отрекат. Да взеха колата обратно за тяхна сметка, но немогат да ме убедят че първия ремот за 500 кинта беше наложителен. Просто го направиха такъв.!

Редактирано от Манолов
Готово ето я темата

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май няма такава тема,но за какъв ремонт става дума и какво е станало после?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лош и добър опит.

 

 

Изгоря ми километража. Купих километраж (втора употреба) и ходих при един рогач да го сложи и ми омаза всичко - да не се объркате да отидете при него: Николай 0878602025 - явно ходи по различни сервизи, но най-вече на този до МОЛ Парадайс зад Била - на Евгени 0897945181 също и при друг Николай: 0878555158 (не знам къде му е сервиза)

 

Ходи и в сервиза в Модерно предградие - ул.367 където са същите безхаберници - правиха ми ремонт на гарнитура на глава там преди доста време и след него имам течове и губи масло. Цените им са по-високи дори от официалните сервизи - одрусаха ме над 800лв за гарнитура.

 

Идиота (първия Николай) ме лъга че щял да вземе кода от Булвария и да програмира таблото, а това което е направил е да разпои епрома от моето и да го запои на другото - естествено половината неща по колата не работеха и нямаше комуникация с таблото. Още като взех колата нещо мигаше (бързо и странно) лампата на колана (не бях видял още другите проблеми), но ония взе да ме баламосва че тоците на колата не били наред, че за старо табло било даже добре. Ходих на диагностика в Generous Auto - казаха че е омазал всичко - не работеше спорт бутона, фаровете за мъгла, подсветката на копчетата за фаровете…. Като му звъннах да ми възстанови сумата защото колата не е наред и явно не може да я оправи каза че била направена и да не го знимавам с глупости. Сега ще го занимаят данъчните и защита на потребителя с глупости за няколко хиляди….мизерник. Ако и те не помогнат ще има жалба в полицията за кражба и измама, защото ми е откраднал и епрома от новото табло и ми е загубил и едната стрелка на стария километраж.

 

Купих още едно табло и отидох при колегата ПОМАГАЩ - пича определено разбира какво прави и направи всичко перфектно както си беше, че и по-добре.

Ако имате проблеми с електроника не се обърквайте да ходите при друг - ПОМАГАЩ е вашия човек.

 

Като съм почнал с черния списък: Вельо (люлин 9 : 0877567459;0877025050) - някой от форумите ми го препоръча. В началото работеше добре, после взе да се мърлячи. Приключих с него след като ме излъга на няколко пъти. Имах проблем с тоците - всичко премигваше (плафон, табло…) - помолих го да свали алтернатора да го провери - за което си платих естествено. Бил го свалил и дал за проба - всичко било наред. Пътувах до Бургас - малко преди да пристигна алтернатора тотално умря - добре че е дизел, че ме прибра без никакви тоци. Майстора, който ремонтира алтернатора каза - този алтернатор не е свалян, защото върти и маслената помпа и ако беше щеше да има следи.

Оправя ми и механизма на прозореца 3-4 пъти без резултат - накрая ми го оправиха в друг сервиз.

 

Аман от “майстори” в София.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си порачваите от www.avtodiagnostika.bg 0895353030. Доставят се продукти без упътване и ако решите да връщате ви наричат слабоумен и няма начин да си видите парите!!! Човека се казва Светослав Стоилов и продава продукти без адекватен software. 0895353030.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Измамник Мирослав Иванов Матеев Варна аспарухово!

 

Така, попаднах на много тънък тарикат(който си мисли че ще остане неразкрит).
Получавам един алтернатор, който уж му били сменени лагерите"пред него" , но се оказва че не всички болтове са му сложени обратно. Връзката между регулатора и диодната плочка й липсва болта. Отделно оста му е крива и бие.
Звъня му и му казвам за проблемите и тоя вика :" Ма ти си го взел и може да си сменил нещо. Както и да е прие по телефона да му го върна.
Днес ми звънят че не иска да го вземе .. "ЗАЩОТО СЪМ МУ БИЛ СМЕНИЛ РЕГУЛАТОРА - цифрите не били същите, как така станало ?"

Питах го от де да взема за да му го сменя ? Трябва да ида и да купя от магазина ?
Не ти си го сменил щото аз имам снимки преди да го пратя. И понеже знае че аз няма да имам снимки след като аз го пратя обратно, реши да ми играе Варненски тарикат.
Е, дано повече никой не купува от тоя. Затова ще направя из всеки форум за коли тая тема.

Данните:
Изпраща от Варна аспарухово ако е Еконт
Имена : Мирослав Иванов Матеев
телефон: 0889594400
Имайте едно на ум и видите ли нещо от тоя - директно ОБРАТНО без дори да се замисляте!

В момента активните му обяви са :
https://www.olx.bg/a...html#fd1d6d3793

https://www.olx.bg/a...html#fd1d6d3793

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×