ilko131 0 Докладвай Публикувано 1 Октомври, 2013 Как може да включа телефона си към колата . Явно става чрез тези копчета вляво на волана но не знам как . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
titan22 0 Докладвай Отговорено 1 Октомври, 2013 Май ще трябва да потърсиш в менюто на бордкомпа къде е БЛУТУУТ връзката и да свържеш от там телефона с колата за да го ползваш от волана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 0 Докладвай Отговорено 2 Октомври, 2013 А колата въобще има ли bluetooth? Защото те бутони имат всички, но не всички са оборудвани с bluetooth. При мен на досплея имам 3и като раздела, единия е музика, другия е телефон, а третия е разход... Изглежда така: Редактирано 2 Октомври, 2013 от Жоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko131 0 Докладвай Отговорено 3 Октомври, 2013 От сервиз на Опел ми искат 320 лв за да обучат бутоните и дисплея за да активират bluetooth-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 0 Докладвай Отговорено 3 Октомври, 2013 A имаш ли bluetooth? Защото според мен ако имаш не ти е нужно обучаване. По-скоро за тези пари ще ти сложат някакъв модул... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове