Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Жоро

Тръгване от София за 5ти национален OPEL събор (28.09.2013г.)

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

гледам, че Яската е пуснал тема за тръгването от Варна, за това аз ще пусна за колегите които ще тръгват от София.

 

Както знаем тази година ще се проведе пети Национален OPEL Събор. Като датата за провеждане на събора е 28.09.2013г, а мястото е Писта Дракон, село Калояново!

 

За това предлагам както всяка година, сборния пункт за тези които ще тръгват от София, или София им е по път, да е бензиностанция Лукойл. Която се намира на автомагистрала Тракия след Караулката (Църна Маца) посока Пловдив. Ето го и точния адрес: Цариградско шосе, АМ Тракия 1-ви км.

 

Намира се тук:

 

2iqd9wg.jpg

 

Събираме се на този паркинг, който е на излизане от бензиностанцията преди OVERDRIVE

 

031382851-big.jpg

 

Ще се съберем в 06:00ч. За да може да се видим, да си вземем кафе, да минем през WC-to и да си кажем на място за правилата в колоната!

 

Тръгване от бензиностанцията в 06:30ч точно! Моля всеки колега да се постарае да тръгне на време ако желае да кара в колоната.

 

Разстоянието от София до Писта Дракон, село Калояново е 150км. Очакваното пристигане на колоната там е към 08:30ч.

 

Ще има водещ автомобил който ще има грижата да държи колоната в стегнат вид със скорост около 100/110км.ч. Моля всички шофьори желаещи да бъдат част от това да бъдат отговорни, разумни и при необходимост да подпомагат безпроблемното придвижване на автомобилите по магистралата.

 

Много важно, да се спазва реда в колоната! Който както се е подредил и е тръгнал, трябва така да стигне на пистата (изключвам непредвидени ситуации). Състезанията ще се проведат на пистата! - До там който иска в колоната се закача за задния номер на колата пред него и не се опитва да мине 2 коли напред за да покаже колко е гъзар и колко е бърз.

 

Също така моля автомобили с неизправни спирачки или с невъзможност да поддържат посочената по-горе скорост, да не пречат (разкъсват) колоната. Миналата година имаше такъв случай. Колега (мой познат) държеше дистанция от 40-50м, защото му потъвал педала на спирачките. В такъв случай по-добре да напуснете колоната и да карате самостоятелно, за да не направим беля, но и също така важно е да НЕ РАЗКЪСВАМЕ колоната. Защото през годините се оказва, че аз отпред карам с равномерна скорост, но към края на колоната, поради това, че някой колеги пестят бензин и не гонят предната кола, колоната става 5-6км и за да ме догонят се налага да карат с 180км/ч.

 

Хора който се опитват да стигнат на по-предни позиции, изпреварвайки колегата пред себе си ще бъдат публично порицани на пистата! :smile3560:

 

Миналата година го постигнахме, смятам че тая година сме пораснали и ще е още по-добре!

 

Моля да се спазват правилата за движение по-пътищата и да служим за пример!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×