frantic 0 Докладвай Публикувано 16 Септември, 2013 Здравейте,колеги моля ви за съвет и мнение много съм си харесал opel astra gtc моделите но се чудя кои двигател е по добрия вариант.В момента съм се спрял на две обяви от нета http://www.cars.bg/c370370 и ето тази http://www.cars.bg/c380587 благодаря предварително за мненията и съветите ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хибридния 0 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2013 Въпрос на избор дали искаш бенз или дизел. Но! Сивата (дизела) имаш малко повече екстри, полу-кожен салон, автоматичен климатроник , 6та скорост , инфо дисплея на бензина като че ли е някак си доста голям като шрифт, ( не знам да ли има разлика в модела). определено бих заложил на дизела, но вече както казах въпрос на избор. Един съвет като я гледаш. Като я запалиш включи климатроника, фаровете , музиката , халогените , усиления габарит и пипни да видиш клемата на акумулатора + дали грее като котлон. Това им е слабо място на тоя модел от нестисната кабелна обувка. И в Дженеръс ауто ми го каза Лъчо ( Globe) че е често срещано явление на H-ката. Не е болка за умиране , просто режеш и слагаш друга кабелна обувка и калибрираш и си ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yan4ooooo 0 Докладвай Отговорено 17 Септември, 2013 Определено дизела е за предпочитане. Въпреки по-скъпата поддръжна, ниския разход на колата и приличния й вървеж не са за пренебрегване. При възможност, бих препоръчал 1.9 150 коня! Успех с търсенето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 0 Докладвай Отговорено 17 Септември, 2013 В семейството имаме 1.6, само че 116 коня. Като включиш климатика на светофар от нула е доста тромава. Същото е и на извънградско със завой, много ручи, малко търчи! Хубавото на дизела е, че данъкът ще ти е малкия, а в същото време ако не ти стигат тези коне с един чип за около 400лв може да ги направиш 120-130. Лошото е че тази кола е най-малко на 200000 да не кажа на 300000км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frantic 0 Докладвай Отговорено 17 Септември, 2013 Благодаря ви много за мненията,за мен лично няма значение дали е бензин или дизел важното е кои двигател е по-здрав и по малко проблемен отностно км. със сигурност не са реалне въпрос е да попаднем на добре подържан автомобил от предните собственици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rap17ka7a 0 Докладвай Отговорено 18 Септември, 2013 Лично мое наблюдение - колкото е по нов автомобила, толкова няма никакво значение от предишните собственици. Имаме съфорумник дори който си е купил колата чисто нова от дилърство и на 100 000км му даде нереални проблеми за пробега. Моята е на 43к и също вече започва да си показва рогцата мъничко. Аз лично нямам наблюдение конкретно сърху този бензинов двигател, но по начало бензина е по евтин и лесен за поддръжка и по здравичък. Аз лично какво бих направил е да си взема кола с малко по-голям бензинов двигател(колата да е над 5 години за да може данъка да ти е почти на половина) и бих сложил хубав газон инжекцион. Решението изисква повече средства, но аз като купувам кола го правя за повече от 2 години така че поне на мен ми се струват оправдани вложенията. В твоя случай ако търсиш евтин семеен автомобил, бих ти препоръчал 1.7. Приятелката ми имаше така, няма нужда от чип дори. Няма да е състезателна кола, но ще върви много повече от 1.6 бензин. Разхода в града е 7. на 1.9 - 150к.с. също се върти около 7-7.5. Успех с покупката. Редактирано 18 Септември, 2013 от rap17ka7a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmitev 0 Докладвай Отговорено 18 Септември, 2013 Подкрепям колегата за бензина. По-добър вариант е и то не за друго, а защото в БГ горивата са супер зле. Бензиновият двигател е много по-прост и носи на кофти бензин - кюфка, пуфка но работи. С кофти нафта ще се видиш в чудо - то не са филтри, то не са дюзи... Имам познати - доливат добавки за по 50лв на всеки резервоар нафта и пак проблеми. Разбира се го има и факторът късмет, но по-добре като взимаш на старо - заложи на по-простото и по сигурното. А вариантът с газ винаги го имаш ако ти се струва много разхода на бензин (и цената съответно). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frantic 0 Докладвай Отговорено 19 Септември, 2013 За съжаление бензиновите коли на пазара са много малко и не са в моя ценови диапазон.какво ще кажете за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...mp;slink=46jbj4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Globe 0 Докладвай Отговорено 19 Септември, 2013 Не е болка за умиране , просто режеш и слагаш друга кабелна обувка и калибрираш и си ти. Само без рязане Иначе с греенето на клемите се случва при всички модели,но има вариянт да се ремонтират. Категорично рязането не е вариянт ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurdow 0 Докладвай Отговорено 20 Септември, 2013 аз сам с 17цдти за 80000км имам сменени клапан на турбото-400лева и семеринг на маслената помпа -50 лева доволен сам и като варвене хич не е зле може спокойно да се заяждаш с нея 110000км е колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frantic 0 Докладвай Отговорено 5 Декември, 2013 Здравейте,колеги все още съм в процес на търсене ходих и гледах няколко автомобили но небяха много читави :( мисля утре да отида да погледна ето тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...mp;slink=4zhx9o като съм си набелязъл и едно пежо за краен случай какво мислите и за двата екземпляра ? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...mp;slink=4zhv34 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове