SiSkOo 0 Докладвай Публикувано 25 Декември, 2011 Честита Коледа съфорумци Нека Дядо Коледа ви подари 4 човалчета: -първият да е пълен с много радости. -вторият със смях да е препълнен. -третият с успехи да е пълен. четвъртия празен ще да е.В него поставете своята тъга.И тогава Дядо Коледа ще ви го грабне от ръката и ще офейка с шейната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
opel fan 1 Докладвай Отговорено 25 Декември, 2011 Весела Коледа и от мен на всички! Пожелавам Ви най-вече много здраве и късмет, за да можете да се радвате на всичко останало. По-малко нерви и тревоги и повече смях и забавления, мир и разбиратеслтво. Разбира се, и достатъчно финанси, за да си изпълнявате мечтите една по една. Наздраве на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IGNEV 0 Докладвай Отговорено 25 Декември, 2011 Весела Коледа, колеги !!! Пожелавам ви много здраве, късмет и щастие ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cross 1 Докладвай Отговорено 25 Декември, 2011 Весела Коледа и от мен колеги.Бъдете живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
opelfena 0 Докладвай Отговорено 25 Декември, 2011 Весела коледа и от мен колеги, всичко най хубаво ви пожелавам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bn49909 0 Докладвай Отговорено 25 Декември, 2011 Честита Коледа, живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HAVANA_26 0 Докладвай Отговорено 25 Декември, 2011 Весела Коледа, живи и здрави и безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
willy 0 Докладвай Отговорено 25 Декември, 2011 Весел Коледа и от мен на всички колеги :b010: Бъдете живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове