Jelqzkov 0 Докладвай Публикувано 21 Октомври, 2011 Вектрата е първата ми лично моя кола и претърпя много и различни метаморфози, на които повечето от вас, колеги и приятели, станахте свидетели в темата: там ще намерите и повече и подробна информация за това как са се случвали нещата като цяло. Ще се радвам и на някой друг съвет, идея, критика (най-вече). Колата, която си търсех далеч не беше Опел. Търсех Seat, после VW преминах през какви ли не неща, но уви най-добра в цена/качество се оказа точно тази симпатяга: Тук вече е регистрирана, пред КАТ и си чака каско-то - 09.11.2009 2002-ра година. 2200 кубика. 125 коня. 280 нютон метра. Все хубаив неща. 15 инчови перфектни алуминиеви джанти с гуми за каруца... Прилична боя, Безупречен интериор! 2 ел. стъкла, ел. огледала с подгрев CDR-500 + мултиволан, работещи безупречно, само че със доста издухани предни говорители. Бях повече от доволен. Само теглича много ме дразнеше. Но като цяло точно това търсех - простичка и прилична кола с която да нямам притеснения при изпреварване. Още същата седмица минах през Технополис за да подменя говорителите и заложих на Блаупункт: Понеже я кпих с доста запазени оригинални мокетени стелки, а беше ноември веднага си ги изпрах и прибрах, а на тяхно място сложих добре познатите гуменетки със червения кант. Разбира се колата си я обслужих със Mobil ESP Formula 5W30 монтирах и някаква китайска алармичка, която управлява комфорт модула. Първите ми впечетления бяха следните: - адски дълги скорости. Много ми беше трудно отначало да я карам в града - постоянни притрисане, опити за загасяне, но започнах лека полека да посвиквам - пъргав мотор. Определено мощността му се усещаше, въпреки че не съм фен на високите скорости. - голям кеф е това мултиволана... Ето и малко снимки с теглича: Понеже идваше зима и взех 2 гуми на 2-ра ръка - 185/65/15 Pirelli P2500 DOT **05 с приличен грайфер, които имах намерение да сложа отпред, а отзад да карам със досегашните предни. И разбира се побързах да се оттърва от досадните надписчета (след пастиране следите се изчистиха на 90%): Първата и прилична фотосесийка: И малко по-късно смених оригиналното плеарче с ето това Пайнър-че, като разбира се го "запознах" с мултиволана: И един сиромашки ъпдейт, като разбира се малко прекалих с това пръскане на главините, добре че се усетих навреме: Малко по-късно се сдобих и с едно HID кит-че: ... което имах намерените да комбинирам със габаритите, които ми останаха от Пасата (Philips Blue Vision): Но всичко това оставих за след като се върна от Велико Търново. Та когато отидох до "Медина Мед" за да я кача на стенд за да видя все пак как е сходимостта, а и волана ми беше леко изкривен вляво. И разбира се да ми монтират Пирелите. Оказа се обаче, че колата е супер но гумите, които бях решил да си оставя са трагедия... и от там идва и проблемат ми с волана. За това и се сдобих на момента със 2 броя 195/65/15 General Atlimah XP DOT**08: Обух Пирелите отзад и така си бръмкам и до сега: Цъкнах и 2 снимчици на интериора: И малко снимчици за финал на Stage 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 22 Октомври, 2011 Казвам stage 1, защото от тук нататък настъпиха истинските промени по колата. Като за граница използвам катастрофата: ... обвиних гумитее и кви ли не още неща но истината беше, че карах бързао за поройния дъжд който се изливаше на асфалта. За мой късмет се разминах на косъм от челен и щетите бяха минимални: осуркани: фар, предна броня, задна броня криви: престилка под калника Счупени: стъклото на десния фар за мъгла Още на следващия ден започнаха ремонтите: И няколко седмици по-късно колата излезе от сервиза така: Пернишкия парктроник беше пуснат на пазара, а на негово място беше монтиран истински със датчици в цвета на купето. И разбирасе приготвения месец по-рано HID - 6000K (като разбирасе и фарчетата минаха и едно реглажче): Няколко дни по-късно минах през едно сервизче за ауспуси да махна катализатора и се заиграх с едно накрайниче, което не искаше да се махне после : Катализатора беше заместен от тръбичка със стандартния размер. Около месец след това се отказах от ксенончето. Незнам дали заради "марката" но нещо не ми светеше добре и се върнах към добрия стар Osram. Дойде време и за най-красивите джанти на с които е била колата: Autec Delos 17"/7,5J/ET43 бяха обути с 2 броя 215/45/17 Continetal sport contact 2 DOT**04 и 2 броя Vredestein Sportrac 205/40/17 DOT**07 (типичната астраджийска работа): Уви въпреки новия си дот и многото грайфер, Вредещайните бяха в много лошо състояние и по-късно отидоха на казана, но за това по-късно. Продължавам с малко снимки и инцидент номер 2: Сдобих се и с модерните чистачки: месец по-късно някой също се сдоби с една модерна чистачка и сега аз карам със 2 различни Понеже съм гениален и веднъж когато ми замръзнаха чистачките реших да ги потупам така във леденото стъкло за да им поизпада леда. Сами се сещате какво се случи... Не бързах да го сменям и за това покарах така известно време. Малко по-късно се сдобих с Pioneer NO.2: 58000MP като идеята беше наистина качествения звук и илюминация в цвета на таблото. Ама той горкия беше доста лъскав: ... ама тя и цената му беше такава де... та малко по-късно смених и прозореца имаше 2 варианта: китайски или малко по-скъп испански. Понеже не плащах аз избрах испанския. За 2 - 3 часа в Кобра прозореца беше сменен с такъв 1:1 с моя. Само гражданската ми беше малко странна: ... малко така за спомен имаше от стария прозорец. И покрай махането на теглича и заигравките ми с дупките останали от него, освежих и пластмасите в багажника: ... и разбира се изпрах кичето отдолу. Монтирах си и музиката от пасата. 12" Бошманче и едно малко тъндърче. На тях май нямам снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 23 Октомври, 2011 Първата и зима не премина безаварийно - Акомулатора и се предаде и за това и до сега си бръмча с една много читава Varta. Монтирахме и абсолютно безполезното къпхолдърче: Няколко дни по-късно и се сдобих с тия чудесийки: 215/45/17 Continental SportContact 2 DOT**06 като за парите си много биващи и с доста грайфер. И разбира се още на следващия ден бях джантосан: На пролет и се възползвах от една супер промоцийка в Карфур: Карах ги само месец 2, после ги метнах в гаража и накрая намериха място в Сеата. Хоп и с новата маска: а ето я и музичката: >>>> Окончателното решение за плеар дойде със: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 24 Октомври, 2011 Второто и обслужване, след първоначалното премина по този начин: J&R: >>> Към края на пролетта от GB за BG потеглиха ето тези шукарийки: Неизвестна марка. Единственото известно беше цената и това че свалят с 35/35. Седмица по-късно вече бяха монтирани: Оставих си я със стандартните амортесьори. Впечетленията ми: - 35/35 на око се оказа 60/30 - возията стана брутална... на моменти ми се плачеше, но не защото беше ниска, напроив искаше ми се и отзад да клекне още, а защото подскачаше и друсаше много брутално - хендлига се подобри значително, но пък за сметка на описаните по-горе неща. >>> Месец след това крушката на левия фар се предаде и реших да заложа на ксенонче. Този път обаче подмених и цялото осветление: Габарити (1W SMD): и 6000К: Този път светлината беше доста по-доволна от предния път. После боцнах и едни диодчета в осветлението на номера: >>> Със сидействието на Цецо сдобихме Вектрата и с едно сенниче: >>> Подменихме и маншончетата на скоростния и ръчната, не че имаха кой знае каква голяма нужда (ръчната си беше перфектна) но определено със синьо и червено шевче си е по-гот. После пристигнаха и някои аксесоарчета: Някои веднага бяха метнати на колата: Други бяха пратени заедно с маската и сенника за боичка, а вектрата за кратко беше във английска кожа: След изминати около 15 000 км със този сетъп на окачването, реших окончателно да се върна към оригиналното. А и да се откажа от 17-ските. Просто нямаше как да им насмогвам на гуми. При положение, че трябваше да купувам 2 за отзад и 2 за отпред - защото след битка със родна дупка предна дясна беше със стабилна бабанка. За това и като за начало се сдобих с тези грозни патета (Autec Type B 6,5X16 ET38): И всичко това с тенденцията грозните патенца да станат лебедчета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 25 Октомври, 2011 След новите сетъпи боцнахме и едно антирадарче: ... и подмених меката връзка понеже се беше разхлопала: Частите бяха готови след боичка и едно по едно монтаж: и на първо време в багажника: Това е последната хубава снимка на колата : Седмица по-късно вече бях махнал пружините и монтирал веждите: Смених и задната линия, че и те се предадоха: Боцнах и едно HID-че във фаровете за мъгла ( отново 6000K ): Отново се доверих на добрия стар LLumar ч гама преди няй-тъмното: Оправихме нещата и с оранжевите мигачи: after: >>> Фолирах и колонките: >>> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 26 Октомври, 2011 След централния плафон боцнах и 3 LED диодни крушки във плафончеата на задните врати и в плафоните във вратите: Сдобих се с една много голяма мания: Цъкнах и едно клипче да се чуя как стоят нещата с филтърчето: Взех си и една стойка (имитацийка на карбон) за уредчето: >>> минахме на зимния сетъп: и темпоматчето: Броните минаха на още една боя няколко месеца след удара заради тези чудесийки: след боя: Оппаааа: >>> Ето как приключих и с последната емблемка по колата: Някакви въртележки тукаа.... и останах без джанти: И мушнах и аз едно осветление в краката: Малко по-късно минах прз едно известно бургаско сервизче за ауспуси. Махнах всички гърнета и сложих едно резонаторче на Vito и понаместих хубаво гърнетата и накрайника: ето какво се получи: В последствие се отказах от уредчето и беше продадено заедно със стойката. Редактирано 26 Октомври, 2011 от Jelqzkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 27 Октомври, 2011 След монтажа на новата изпускателна схема, минах през Vrperformance за едно ремапче. След него неможах да си позная колата. Доста съм доволен. >>> След което нещо ми се беше случило на главата, защото започнах да събирам някакви музиканли компоненти които мислех да натъпча в багажника: 1F: >>> Апък с това нещо: ... започна сагата - интериорно осветление, която продължи месец и малко и ми отне доста време и нерви. >>> Ground Zero GZTC 2165T : И новите джанти: Малко след като взех тези джанти избачках и едни гуми: Firenza ST-08 DOT1910. 205/55/16 за летните джанти :P но в суматохата по пренасянето им пропуснах да ги снимам. После барнах и новото амп-че: Оправих и TID-a, така че да изписва датата при включено радио: ... и след като гумените постелки се прокъсаха реших да метна и аз едни легени: ... от които бях доста доволен първите 2 месеца, след което се скъсаха. ... и завършеното интериорно осветление: Ето с какво и IGNEV удари едно рамо: Проекта беше готов, оставше да ги оставя при бояджията да ги пръсне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 28 Октомври, 2011 Ъпдейтите по музиката продължиха: 2Х10" бандпас мисля, че бяха 3 по 30 литра А говорителите бяха 4 омови (редки) говорители на Монакор: и кабелчето беше готово (10 квадрата), заедно с една мощна клема и бушон 70А оставаше ми само разпределителя: А тук влязохме в генгстъ серията: Оп басбокса сглобен: и със лека заигравка със осветлението: >>> По едно време отново се бях разровил за ирмшър пружини и ми изпадна ендо стрът бар-че: >>> После започна една здрава заигравка със светлините, която започна с махането на ксенона: Фланци за предните врати: >>> Тука малко ремонти, хахаха >>> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2011 След затъмняването реших да мина на втори левъл с фарчетата: Няква чистка на J&R-a После дойде време да минем и на летните гуми, най-после, едва ги дочаках.... Дойде време за още една смяна на масло. Този път заложих на: ... и докато беше на канала, реших да цъкна и една снимка на генерацията: След маслото филтрите: Заедно с новото боксче сложих и предна линия на Pioneer: и лека изолацийка: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 3 Ноември, 2011 Тъй-като колата беше общо взето завършена, започнаха да се добавят само дребни нещица като: липсващата дръжка за сваляне на капака на багажника: Трети стоп, който реално остана скрит от сенника: Открих и няколко снимки от монтажа на червените пружини: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 1 Януари, 2012 Поредното решение за фаровете за мъгла: 82 SMD: После "бучнах" и Лип спойлерчето: интересна работа се получи тука: боичката не стана много добре и за това тези дни (половина година по-късно ще има повторение) Започна и "обновяването" на зимните джнати и потготовката им за зимния сезон: След новите фарчета следващия мега ъпдейт бяха ето тия красавци: Ето и първите и снимки с монтирани фарове и окачване (тук е свалена сравнително малко) и крайния резултат от репейнта на зимните джнати: някакъв опит за еволюция: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 Докладвай Отговорено 20 Април, 2012 Тъй като съм привърженик на идеята, че истински марковите неща не лепват огромни логота по себе си минах на вода капака на мотора и го пръснах с черен мат. Ето ефектра: >>> След монтажа на окачването имах проблем със скъсаната резба на единия болт на предно ляво колело. Беше оправен, заедно със едно съвсем леко реглажче на мостовете. Минахме и на нови, по-мощни диодни крушки за фаровете за мъгла. Иначе Миро нещо рови тукааа... обадил му се е Уест Коуст Голямо мерси за Миро за брилятно свършената работа: а ето и какво направихме с остатъците: >>> Понеже съм голям фен на диодните дневни светлини ми изпадна един комплект и ги боднах на предната броня: И малко снимки от разходката из Родопите: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове