Tihomir 0 Докладвай Отговорено 8 Февруари, 2009 Аз съм на линия днес...Дано да се сберем...19.00 на ОМВ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 8 Февруари, 2009 ами ако не двамата с теб и тва е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 15 Февруари, 2009 ари ве пичове взимайте папарашките апарати и да направим малко компромати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Манолов 4 Докладвай Отговорено 15 Февруари, 2009 ари ве пичове взимайте папарашките апарати и да направим малко компромати Ти днес не го взе, за пистата, тогава трябваше да се снимаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 15 Февруари, 2009 Съжалявам,че не можах да се запозная с колегата МАНОЛОВ,но умрях от студ... ,но ето един линк с малко снимки(8) за да се види,че имаше и верни ОПЕЛИСТИ въпреки студа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342437 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Манолов 4 Докладвай Отговорено 15 Февруари, 2009 Ми аз бях с това синьо поло, иначе ме беше извикало момчето с онова кадетче седан 1,4 , то много стартове направило.Иначе после бяхме на някакво кафе в Габрово с Ачо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 15 Февруари, 2009 Аз Ачо тряа да го пребия вече... :icon_biggrin: Що не се е обадил? Щото си е мислил,че ще искам да ме черпи-за това,знам го аз него.... :icon_tongue: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 16 Февруари, 2009 Аз Ачо тряа да го пребия вече... :icon_biggrin: Що не се е обадил? Щото си е мислил,че ще искам да ме черпи-за това,знам го аз него.... :icon_tongue: нема се праиш аз ти казах куче!!! иначе този уйкенд в ямбол ще има сбирка тише,ако искаш нещо да измислим аве див,нема те черпя да знаеш!!!ЩО неме снима и мен ве ,леле,банаови сокчета и бонбони през кривия макарон Редактирано 16 Февруари, 2009 от Acho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 16 Февруари, 2009 Аз ако чакам на теб ще умра гладен и жаден... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 28 Февруари, 2009 ари уе умрехте ли бабави марта ви подгони нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 3 Март, 2009 БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ ..... :2bg: :2bg: :2bg: :2bg: :2bg: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гого 0 Докладвай Отговорено 7 Март, 2009 БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ ..... :2bg: :2bg: :2bg: :2bg: :2bg: Къде и кога правите гонки в габрово? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 7 Март, 2009 Неделя към 14.00ч. на летището на Междене!!! На 10км. от Габрово в посока Дряново..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 7 Март, 2009 стига да позволява времето... ам за вечерта на неделя ще се съберем ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
дидо calibrata 0 Докладвай Отговорено 15 Март, 2009 тая неделя има ли збирка на омв? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 15 Март, 2009 Да 19.00ч. на ОМВ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 15 Март, 2009 Днес се сбрахме много яко,а Ачо и Милен пак ги нямаше...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 24 Юни, 2009 мераклия съм да доида да се запознаем но до към 12 съм все на бачкане но 12 съм при вас но ще пиша пак да се доразберем ще видя дали има още мераклии от севлиево да доидат като rizko1 и dido_co Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r_ivanov 0 Докладвай Отговорено 3 Юли, 2009 мераклия съм да доида да се запознаем но до към 12 съм все на бачкане но 12 съм при вас но ще пиша пак да се доразберем ще видя дали има още мераклии от севлиево да доидат като rizko1 и dido_co че аз съм мераклия некои пат ще се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 6 Юли, 2009 колеги за 12 юли ще има ли збирка да доидем с севлиевските опели да се видиме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 21 Юли, 2009 кажете кога ще сте на ОМВ да доидем и ние да се видиме или вече не се збирате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 25 Октомври, 2009 почти всяка неделя от 19ч. заповядайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pa4o 0 Докладвай Отговорено 5 Ноември, 2009 Привет колеги от Габрово Понеже съм студент тук ще може ли и аз да доида на вашата среща ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 8 Ноември, 2009 Привет колеги от Габрово Понеже съм студент тук ще може ли и аз да доида на вашата среща ? 100% си добре дошъл,с бонбоните,стига и ние да сме там... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 8 Ноември, 2009 ако имате желание някой път заповядаите в севлиево на сбирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове