Acho 0 Докладвай Публикувано 14 Декември, 2008 [move] 18:30 на ОМВ [/move] Колеги, признавам че пиша за първи път в този форум но предполагам че има и габровци който четат,затова пускам темата,ако има някой да види че в нелля сме на омв в 18:30 всеки желаещ да заповяда(има феис контрол )) :haha: ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
милен 0 Докладвай Отговорено 14 Декември, 2008 И аз пиша за първи път. Ачо късно видях съобщението ти, иначе се чудех какво да правя. Другата седмица .... :beer: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 14 Декември, 2008 ами да събрахме се и другата седмица пак на омв пак в 18:30 [move]ОМВ[/move] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 25 Декември, 2008 Честито Рождество Христово колеги Ждраве щастие и късмет ви желая!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
милен 0 Докладвай Отговорено 4 Януари, 2009 Днес ходихме ама не всички дойдоха. :icon_rolleyes: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KASAPA 0 Докладвай Отговорено 7 Януари, 2009 Днес ходихме ама не всички дойдоха. :icon_rolleyes: Споко ! щом идват пак е добре ! Колеги ако има някой фото щракнете да ви видим . Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 8 Януари, 2009 Споко ! щом идват пак е добре ! Колеги ако има някой фото щракнете да ви видим . Поздрави ХАХАХ прав си!!! и то много.не е лесно да събереш хората на по кафе на омв,все някой на някъде има ангажимент-номално. и все пак като се събираме макар и малко е хубаво.и през новата година си пожелаваме все по засилени срещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 18 Януари, 2009 май сега е момента да попитам да е проблем че се застъпват темите с другия форум? става дума за една и съща среща на опел през два форума? да не окаже злорадство :icon_rolleyes: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beos 28 Докладвай Отговорено 18 Януари, 2009 Ачо, не знам дали колегите от другият форум (както го наричаш) нямат против :icon_biggrin: Това е мястото, което събира всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 18 Януари, 2009 кажете кога се сабирате аз съм от севлиево и бих дошъл да разменим идеи ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 18 Януари, 2009 кажете кога се сабирате аз съм от севлиево и бих дошъл да разменим идеи ;) братле всяка неделя на омв в 19ч след малко скачам на комбето и съм там ако имаш време заповядай а относно опел мания -аз също мисля че неби трябва а има вражда или подобни завистливи мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
C_18_XEL 0 Докладвай Отговорено 20 Януари, 2009 ще се опитам да отскоча някоя неделя но не казвам кога че всеки ден сум на работа и не се знае ;) но ще намеря време ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 22 Януари, 2009 Аре и аз съм вече тук!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumenbg 0 Докладвай Отговорено 22 Януари, 2009 Аз също се появих. Абе да ви питам момчета- вие тука с нова регистрация ли сте ? :eusa_whistle: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 22 Януари, 2009 Аз също се появих. Абе да ви питам момчета- вие тука с нова регистрация ли сте ? :eusa_whistle: Да Румка-това е друг Форум!!! :flag_opel: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 25 Януари, 2009 направо да исползваме тази тема за да поканим колегите от севлиево,всеки ззаинтересован манияк на марката е добре дошъл а за вече запознатите остава 19Ч OMV :opel_forever: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 25 Януари, 2009 :flag_opel: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 1 Февруари, 2009 момчета довечера кой на къде е ще пием ли по едно сокче куинс(банан)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 1 Февруари, 2009 Ти не искаш да почерпя сокче-обаче аз съм на линия 19 00 Редактирано 1 Февруари, 2009 от Tihomir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 1 Февруари, 2009 ей ти пък да неси се засегнал ве мама?ако ти е толкова мерака давай по едно червено "ходещо джони")) а аз може да закъснея малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 1 Февруари, 2009 Ставаш малко нагъл маи!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони 0 Докладвай Отговорено 3 Февруари, 2009 аууу ко става момчета,къде е добрият стар форум ,това ли ще е новият :icon_rolleyes: Редактирано 3 Февруари, 2009 от Тони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KASAPA 0 Докладвай Отговорено 4 Февруари, 2009 аууу ко става момчета,къде е добрият стар форум ,това ли ще е новият :icon_rolleyes: Тук са готините хора Тони . Разледай прочети тук там и прецени и дай мнение добре ли се развиваме + и - ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihomir 0 Докладвай Отговорено 6 Февруари, 2009 Скоро ще вкарам и снимков материал! А и на Yassmania съм обещал една тема да пускам,но има време!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho 0 Докладвай Отговорено 7 Февруари, 2009 Хади,пичове неделя тропа на вратата,кой ще е активен и кой пасивен?РУДИ ми трябва задължително!!! Редактирано 7 Февруари, 2009 от Acho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове