Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

FirestorM

Потребители
 • Мнения

  461
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно FirestorM

 • Ранг
  китван и боядисан
 • Рожден ден 24.10.1989

Previous Fields

 • Автомобил
  Astra G X14XE Green Edition
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  firestorm-cs
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Варна

Последни посетители

733 профилни разглеждания
 1. Здравейте колеги, както и други години Варненските фенове правим организация за пътуване към събора за да може всички желаещи да пътуват в колона да се присъединят. И тази години организацията не е по различна от друга, но все пак: Маршрута: Варна - Шумен - Ришки проход - Петолъчката - Пловдив - Калояново Събирането на групата ще стане на бензиностанция ЕКО (до Ситроен) преди входа на магистралата посока Шумен и ще е от 3:10 до 3:30 за да може да се съберем, който ще пие кафе, вода, зареждане и т.н и в 3:30 потегляме. Закъснелите имат предостатъчно време да настигат по магистралата... Спиране по пътя ще има където преценим, все пак ние с колите на окачване трябва да спираме по-честичко за тоалетна След като се качим на магистралата за Пловдив на първото възможно уширение ще ни чакат колегите от Бургас. Забираме ги и се насочваме към колегите от Стара Загора, които също ще ни чакат на магистралата и оттам правим яката колона към Калояново. Засега сме 7-8 коли, които се знаем...дано има и други, които ще се присъединят. Някой ако има въпроси съм на разположение както на ЛС така и на 0898466325 Илиян.
 2. Новодошлите с бонбони Черноморец
 3. Здравейте колеги, И тази година Варненската група ще присъства на Националния събор на 27.09.14г. съответно споделям организацията, която сме спретнали за да може и други колеги зарибени да се закачат. Маршрута: Варна - Шумен - Ришки проход - Петолъчката - и оттам на магистралата за Пловдив Тръгването: Събирането на групата ще стане на бензиностанция ЕКО (до Ситроен) преди входа на магистралата посока Шумен и ще е от 3:30 до 4:00 за да може да се съберем, който ще пие кафе, вода, зареждане и т.н и в 4:00 потегляме. Все пак ако има някой закъснял няма как да не ни види по магистралата и да се присъедини към колоната. Тази година сме повече от всяка друга година, което може само да ме радва. След като тръгнем вероятно първата спирка за зареждане ще е на ПЕТОЛЪЧКАТА От там се качваме на магистралата и на първото възможно уширение ще ни чакат колегите от Бургас. Забираме ги и се насочваме към колегите от Стара Загора, които също ще ни чакат на магистралата и оттам правим яката колона към Калояново. Ето и списък на колите, които са сигурни за пътуването: FirestorM nik_ms Iv0 yasmania OPELIN DJWilly s@so KaMeH Петър Петров Някой ако има въпроси съм на разположение както на ЛС така и на 0898466325 Илиян.
 4. Въпрос

  Опел срещите са за всички, независимо от кой форум. Провеждат се всяка неделя на паркинга между Мр. Бриколаж и Пикадили Младост от 19:30ч.
 5. Мисля, че вече е време за лятното място за срещи, така че неделя, който има желание да дойде да сборим яйчица на паркинга между Пикадили Младост и Мр. Бриколаж. Часът си остава 19:30
 6. Що е то? - Загадка - Опел ли е?

  Това е Корса пикап в случая на базата на Корса Ц
 7. Снежна тема :)

  Ето една снимка и от мен от миналата зима
 8. Въпрос относно окачване

  Категорично ДА.
 9. Неделна зимна среща Варна

  За какви празни места на Гранд мол говорите? Днес си търсих място там точно 30 мин. Според мен не е удачно на никой от моловете. Проблема е, че и аз не се сещам за нещо подобно на сегашното място.
 10. Офф-топик Vol.2

  Това не е Опел, а е Шевролет Корса Реално пак си е на базата на корса Ц ама малко по различна...
 11. драг Сливен

  Супер беше драг-а, много силни коли, много рекорди и голяма игра на нерви си беше. Дори си видях муцуната в снимките на колегата : )))
 12. BBQ

  Аз на 30ти май ще пропусна, че ще съм в Сливен за рали-то...
 13. Колеги, някой има ли идея колко Нютона са оригиналните амортисьори на багажника на Астра Г хечбек и евентуално колко нютона са ирмшерите. Благодаря предварително.
 14. Според мен в момента не е най-удачното време за буните. След 20:00 като се стъмни става доста хладно..направо студено.
×