Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

spusak

Потребители
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно spusak

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Corsa B Sport - Х15DТ, Mercedes Benz W124 200TE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Последни посетители

119 профилни разглеждания
 1. Джанти и Гуми

  Малко късно се включвам по темата и колегата вече може би си е обул зимните обувки, но смятам ще е полезно за други. Колкото са по-тесни гумите, толкова е по-голям натиска на см2. Съответно сцеплението е по-голямо. Колкото е по-широка гумата се получава ефекта на ските. Не случайно рали пилотите на сняг карат с много тесни гуми. Стига да не пречат спирачните апарати слагай тесни 15-ки, но задължително нови и с грайфер "рибя кост" (шарка като тракторен грайфер) и си свиркай доволно.
 2. Привет колеги! Имам следния проблем: 1)не работи вентилатора пред радиатора на климатика; 2) няма захранване до него; Моля за съвети.
 3. За съжаление глас в пустиня ...
 4. Привет колеги! Знам, че е трудно така, но ако можете да дадете съвет ще е добре и ще съм ви благодарен. Ситуацията е следната: Когато купих колата (Корса Б '98г. 1,5 тд) й смених водната помпа, защото се чуваше повтарящ се звук. След това й смених ремък и ролки. След манипулациите на празен ход се чува периодично нещо то рода на "фът, фът, фът ... ". След време започна да се усеща притрисане на колата при работа на празен ход в такт със звука. От седмица някъде започна да придърпва леко при движение с малки обороти. Явно нещата прогресират. Имате ли идеи какво може да е? Да ме насочите. Благодаря!
 5. DRL - дневни светлини?

  Привет, колеги! Корса Б '98г. Искам да си поставя дневни светлини, но ми трябват управляващи U. Знаете ли от къде мога да взема сигнал от тази лампа (за генератора). На кой предпазител е? Или релето за подгряване на задното стъкло. За задното стъкло има предпазител, но на него си има напрежение. Не е само когато работи двигателя. Двигателя е 1,5 ДТ Исузу. Всичко е много навряно и възбудителната намотка на ген. е с букса, а не с кабелна обувка и болт. Кабели не искам да режа. Може и от лампата за масло. Ако знаете от къде мога да взема напрежение. Благодаря!
 6. Лампа на генератора ?

  За съжаление нямам. Взел съм си мома италианка ) И гнездото на предпазителя за дневните светлини е празно.
 7. Слагане на бууст метър

  Може. Аз си сложих с тройник на входа на авансатора на ГНП-то.
 8. Лампа на генератора ?

  Привет, колеги! Искам да си поставя дневни светлини, но ми трябват управляващи U. Знаете ли от къде мога да взема сигнал от тази лампа (за генератора). На кой предпазител е? Или релето за подгряване на задното стъкло. За задното стъкло има предпазител, но на него си има напрежение. Не е само когато работи двигателя. Двигателя е 1,5 ДТ Исузу. Всичко е много навряно и възбудителната намотка на ген. е с букса, а не с кабелна обувка и болт. Кабели не искам да режа. Може и от лампата за масло. Ако знаете от къде мога да взема напрежение. Благодаря!
 9. Philips CAR400

  Това не е вярно. Тръгва без проблем.
 10. Благодаря за съвета, но за съжаление никога не съм учил английски :(
 11. Летни гуми 2012

  По 125 лв. с монтаж и баланс аз си взех PIRELLI P7 (195/65 R15). И са със скоростен индекс "V".
 12. Привет, колеги! Идеята ми е на моята Корсичка да й монтирам турбо от 1,7 Исузу и някакъв кулер да сместя някъде (мястото е мн. ограничено в коша). Знаете ли дали е възможно осъществяването на тази моя идея и някой правил ли е подобно нещо? Дали ще съвпадне захващането на новото турбо със старото, или ще се наложи фланци, или нещо друго? Моля дайте съвети и идеи. Намерил съм си манометър до 1,6 кгф/см2 и днес го проверих на стенд с еталонен. До 0,4 дава отклонение +0,025, а нагоре +0,05. Т.е. при 0,8 показва 0,85 кгф/см2.
×