Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Nik-GTC.

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Nik-GTC.

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra H Z18XER
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Ел. уреди и ЦЗ не работят

  Здравей колега , проблема може да се окаже както тривиален така и комплексен ... на първо място ти трябва диагностика и сервиз където си разбират от работата . Всичко друго е във сферата на гадаенето . Поздрави и Успех .
 2. Опел Астра Х 1.6 комби

  Здравей колега, провери в Ebay.com . Поздрави и Успех .
 3. Много странен проблем

  Здравей колега , на първо време си провери акомулатора и зареждането , а за да не гадаеш не е лошо и една диагностика . Поздрави и Успех .
 4. затапих ЕГР клапан

  Здравейте колеги , много от нещата и наблюденията Ви са верни .... но никой не спомена , че ЕГР системата от своя страна повишава и компресията в цилиндъра с посъпването на недоизгорели газове ,които по състав в много малка част са кислород и различна температура /според темп.прозорец/. И тук вече става дума за хомогенност на горене - това е процес , който производителя е имал предвид при проектирането на мотора и оборудването му със съответния тип ЕГР. Това е сигурно - ЕГР не работи в ниските об. /до 1500 - според типа на двиг. и софт. е различно / , осезаема е загубата на КПД. от липсата му след средни обороти, защото освен че формува част от компресията а и подпомага увличането на сместа със съответното авансиране на запалването в този момент по точно определен алгоритъм . Затова при премахването на един фактор / ЕГР / се излиза от точно зададения алгоритъм , и това обикновенно води до по-бързо износване на мотора или повредата му . Намесата трябва да е доста компетентна и то при определени случаи .... по евтино е да се запази орг. схема за работа , когато не става дума за спорт или тунинг. Поздрави и Успех.
×