Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

zheleznia

Потребители
 • Мнения

  88
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно zheleznia

 • Ранг
  избила ръжда
 • Рожден ден 18.12.1965

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra B X20XEV Caravan
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Шумен
 1. Да помогнем

  Щастлива развръзка - колата днес е открита, за сега няма подробности но важното е, че вече е при собственика си!!! Модовете могат да удрят
 2. Да помогнем

  Това е по молба на един колега от Мазда форума. "Син пламък изгоря. Днес ми откраднаха Маздата.Моля за съдействие, ако някой я види или намери или части от нея. Снимки има в гаража. Ако някой има и връзки по други форуми, може да я разпространи.Благодаря. Макар, че вече се съмнявам да я видя цяла. Телефона ми е 0883421584." Това е темата: http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?f=53&t=24055 Снимки има в темата, гаража на форума не се отваря без регистрация... П.П. Телефона е на собственика на Маздата.
 3. годишен календар за 2011

  Не искам да спамя темата, но януари е на път да свърши и ако се продължава в тоя дух може и през февруари да няма календар....
 4. Ч.Р.Д. Beos!

  Е, малко съм позакъснял, но по-добре късно отколкото никога! Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет!!! За всичко останало има финикийски знаци, желаяти и достатъчни количества от тях!
 5. Tid + Aftermarket Player

  Да не спамя темата, но си много далече, иначе работата и за едно кафе/лятото за една бира/ може да се уреди ако имаш познат с кабел...
 6. Tid + Aftermarket Player

  На моята Вектра реших проблема чрез Opel Scanner - влиза се в менюто за дисплея, слага се една отметка на необходимото място - задава се запис на стойността и датата си излиза на МИД-а без рязане на кабели и прочие! Предполагам, че същото е възможно и за Вектрите с ТИД.
 7. Колкото и да ми се иска да съм позитивно настроен, ще трябва да се съглася с хората преди мен! За съжаление наистина голяма част са във форума заради "търговийката", имат по два-три поста с обяви и след това изчезват "яко дим". За съжаление това е положението в повечето форуми, а не само в опелските. За моя радост до момента това което съм закупил като части от колеги е отговаряло поне на 95%на описаното, но винаги има първи път за всичко.... А на колегата Teodor Jordanov ще му кажа да не се учудва защото нали знаете вица: - Американски форум - задаваш въпрос - отговарят ти! - Израелски форум - задаваш въпрос - задават ти и на теб! - Български форум - задаваш въпрос - всички почват да ти обясняват колко си тъп...
 8. Благодарности и на теб за добрата информация!
 9. Смях от форумите

  Смях, смях, смях.... :clap:
 10. Газ на X20xev

  Здравей колега! И аз съм с Фобос от две години - 40 000 км и за сега никакви проблеми от страна на ГИ. Проблема е от газта, защото ми запуши напълно преди седмица грубия филтър в клапана, почистих го както си трябва и след 400 км - греда, отново запушен същия филтър... Явно се е събрал доста графит в бутилката за двете години експлоатация и... изводите за качеството на газта оставям на Вас!
 11. Usb и Sd катра не работят

  Здравей колега! Не разбрах каква марка е плеара, но почти всички имат на предната част/като свалиш надолу панела/ едно малко отворче и надпис Reset. Натиска се с върхъ на химикалка, кламер и др, подръчни материали и след натискането му се възстановяват заводските настройки на плеара. Пробвай, на един Tundher със същия проблем помогна, ако не - в сервиз...
 12. Чип в ключа

  Здравейте! Моя майстор по алармени системи когато му зададох въпроса за този чип ми отговори, че ако някой го преодолее него/това е възможно, но не чак толкова лесно/, то просто другата аларма /допълнително монтирана/ с разните му имобилайзери и т.н. си губи смисъла.
 13. Честит Рожден Ден и от мен! Здраве, щастие и късмет, а всичко останало да можеш да си го купиш когато ти е необходимо! Весел празник!
 14. Честит рожден ден на Willy

  Честит Рожден Ден колега! Да си жив и здрав, а всичко останало ти пожелавам да можеш да си го купиш когато имаш нужда! Весело изкарване на празника! :beer:
 15. Колега, защо не се пробваш да си направиш самодиагностика, или евентуално да отидеш да я закачат на компютър/но сигурно е скъпичко в Италия/ и като видиш резултатите да търсиш проблема. Успех!
×