Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SXS

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно SXS

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Zafira 1.9 cdti
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 1. Ето малко ъпдейт от мен. След като направих принудително регенериране на филтъра за твърди частици в сервиз разхода (според компа) моментално падна на 9,3/100 (среден). Лошото е че DPF-a е в много лошо състояние, явно предишния собственик многократно е прекъсвал процеса на самопочистване, и само след 50-60км. отново започна да се регенерира и пак ми вдигна разхода самоче този път в по-разумни граници - 12,4/100. Тази събота предстои процедура по премахването на този филтър, като това надявам се ще е края на проблемите с него.
 2. Като гледам, че темата е от повече от година и половина сигурно отдавна го е махнал. Няма да е лошо да сподели, че и аз сега съм изправен пред този проблем и дори почти на 100% съм се решил, та няма да е никак лошо да драсне два реда как е колата след тази интервенция. Моля!
 3. Колеги от 3-4 дена имам Зафира Б с двигател 1.9CDTI 120кс с автоматична скоростна кутия. Колицата много ме радва... до момента в който не погледна бордовия компютър. Средният разход който отчита е 15,8л/100км. Вярно е че съм я карал само градско в София, но в интерес на истината не съм висял по големи задръствания. Въпроса ми е това ли е разхода който трябва да очаквам или пък компютъра ме лъже, или пък нещо не е както трябва?
 4. Турбото не работи !!!!

  Къде ти направиха диагностиката и от къде си намери клапана за 266лв., че ми се вижда добра цената (предполагам без включен труд)?
×