Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

aan_astra

Потребители+
 • Мнения

  713
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

1 Последовател

Относно aan_astra

 • Ранг
  need for speed
 • Рожден ден 8.11.1981

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra C16SE,X16SZR, C16XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  astra_apex
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  ВАРНА

Последни посетители

930 профилни разглеждания
 1. зависи с кой мотор на 1л4 моно си защото има c14nz с делко и x14sz със електронна блок бобина и двата са 60 коня ама нямат нищо общо - Та ако е от по новите x14sz може лесно да се преработи на c14se 82 к.с.  със цяла глава тоест главата с клапаните разпределителен вал смукателен колектор с дросел компютър инсталация и бензинова помпа Това се сменя за да тръгне После идва проблема със скоростната кутия и това че тачи от моното няма да ти дава достатъчно пъргавина динамика защото е дълга кутия и ще ти трябва къса скоростна кутия ф15 от кола с мотор c14se. но ако не ти пречи може да си я караш и с кутията от моното пак ще върви но няма да го има плавното ускорение между предавките защото е коренно различна

 2. Динамо Omega B

  Няма как да се разгадае. Може да е от диоди, може да е от счупена четка от много неща сваляш разглобяваш и мериш с уреда диоди едно друго и разбираш от какво е и колко ще ти струва.
 3. Компютър на Каден 1.6

  В краката на пасажера има една пластмаса продължение на прага точно под жабката зад не я е ЕКУ-то
 4. Зафира X18XE1 или Z18XE

  Купи си х18хе1 и ще разбереш какво е да имаш таралеж в гащите Мотор е проблемен, горят ЕКУ-та , проблеми с блок бобините и куп още проблеми от които ще те заболи главата . Има изключения при които нищо не им се чупи докато ги карат , но като цяло са си проблемни и вероятността да се набуташ с проблеми с тоя мотор е доста голяма .
 5. Не само диоди ти трябват то и елементите ги няма които тлрябват тоест направо ти трябва нов ключ
 6. Джанти от пасат на Астра Ф

  Ако нямаше полза нямаше хората да ги правят и се пише ВТУЛКА. Пусни още един еднакъв пост че три са малко
 7. Що е то? - Загадка - Опел ли е?

  опел аскона купе
 8. Що е то? - Загадка - Опел ли е?

  Шевролет астра
 9. Астра ф комби - прагове ?

  Тая си е оригинално ЮАР-ско изпълнение праговете не са правени от двуврата астра , а са си оригинални за четиривратки. Този модел на астра е известен в ЮАР като кадет ИС-200 моторите с20хе и с20лет има и с 1.6si но са редки. Вижда се на снимка та че е с десен волан точно както в ЮАР.
 10. Незнам какво ти има на колата колега но имам три броя астри ц16нз х16сз и х16сзр разхода на комбито с х16сзр извънградско е 6.5 - 7 гас на сто грядско 10-11 в тоя диапазон са и хечбеците със същия мотор. И трите коли са с газови уредби на ловато.
 11. Астра ф комби - прагове ?

  С многоооо преправяне рязане кроене заваряне китване стават ГСИ праговете на четириврата кола. Не само лайсните ами и долната част се преработва . Отзадният панел като срежеш по формата на четиривратката такава дупка зейва че бая играчка си пада да я направиш. Лайсните предната е ементарна, скъсяваш я. Задната вече е труд и творчество от рязаните парчета да направиш нещо което да легне на вратата и да стане като хората. Ако сам ще си ги правиш трудно ще станат. Ако майстор ти ги прави ще станат златни.
 12. А на който не му се занимава да лепи да ми пише имам перфектен капак то се вижда и от снимката нито е мит нито е обезмасляван и си свети и отвътре и отвънка и е здрав най-важното
 13. Ами търсиш бушона който ги захранва и го вадиш.
 14. Е как няма да са заядливи ако не се усетиш или не ти се занимава ще те стрижат докато си караш колата. Нали някой трябва да им плаща заплатите в това данъчно и освен за тях трябва да има и за общинарите та да има какво да крадат. Накратко БГ страна на неограничените възможности
 15. Не се притеснявай в данъчното във варна се случват какви ли не чудаса обаче как така стват винаги да имаш повече пари да даваш вместо да се объркат и да ти напишат че имаш по-малко да даваш. На мен ми бяха ТУНИНГОВАЛИ колата като колата е 75 коня те я писали 75 киловата при положение че първата година данъка си и беше нормален какъвто трябва да бъда за варна 27лв на втората године се оказва че дължа 100 и нещо си лева за тунинг. При което последва скандал ксерокопие на талона от КАТ в който си пише киловати 55 и корекция на данъка. За справка същата кола в община Аксаково 55 киловата 75 коня има данък 12лв . Във скъпата ни Варна явно караме по различни пътища данъка е двоен 27лв. Същото е и за кола 150 коня във варна е 220 и нагоре лева ,а в аксаково 130лв.
×