Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

megfili@abv.bg

Потребители
 • Мнения

  10
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно megfili@abv.bg

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F X16SZR
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Оказа се бобина на изпарителя и оттам ми изгаря и ключа общо 30 кинта назад при газаджията. Темата макар и без отговори би била полезна за хора с такива проблеми.
 2. Странен проблем с Газовата ми се получи вчера както си карах на газ изгасна в движение и повече не не иска да превключи на газ. На копчето за превключване всети само червената лампичка за бензин ,а зелената за газ НЕ СВЕТИ и не ще да върви на газ въобще. Смених бутона с друг пак същата работа. Сигналния кабел който идва от кабелите на свещите го почистих и стегнах нищо какво ли не пробвах вече няма управия.
 3. Климатик на Астра Ф

  Незнам някой следи още тази тема обаче имам да кажа и аз 2 думи. Това дето си снимал мисля че е самото захранване на климатика защото аз имам проблеми с него клеясало е яката и като го помръдна и тогава включва климатика. Като го помръдна и цъка нещо и тръгва.
 4. Странен проблем с аларма

  Здравейте,отскоро моето опелче се сдоби с аларма втора употреба.Тънко я намерих и затова се навих да я купя. Значи проблема е следния арлармата я имам от 2 месеца обаче в последния месец като я заключа нали с дистанционното чат пат червеното диодче изгасва,и после като искам да я отлюча въобще не реагира.Като дам на контакт и върна или като запаля колата тогава чак се "пробужда" и почва да работи,светва и диода. Филма почва когато отидох при майстора дето ми я слага пробва с дистанционното и хоп бачка отключих заключих поне 10 пъти бачка направо ми идеше да си скубя косата :confused: :drinkin2: прибирам се заключвам и след 2-3 часа пак същия филм не бачка.Незнам какво да правя като дам на контакт бачка послед след време не ще. ето и снимка на дистанционното.Нядявам се някой да знае какво може да е. http://megfili.snimka.bg/tuning/gps.606956.27413292 http://shopix.bg/SUPER-SEC-SS8000
 5. Здравейте,искам да попитам как мога да поставя ел.стъкла на моята астра F X16SZR 97г. Някой ако го е правил да обясни някои тънкости . Пускам една снимка като за начало : http://megfili.snimk...606956.26367295 Въпроса ми е как да изкарам тази букса и дали по броя на кабелите имам инсталацията на ел стъкла. Снимката е на лявата врата между пантите на вратата.
 6. Оборотомер на астра Ф

  И аз нямах оборотомер на астрата X16SZR 97 год. индекса ми беше W-1102 обаче не можах да намеря такъв и сложих с индекс W-1111.Без да пускам кабели и каквото и друго да е било. Сложих буксите запалих колата и всичко сработи без никакъв проблем. Има малко разминаване на километража с около 8-10 км/ч но не е проблем . Важното е че си имам оборотомер.
 7. Как се слагат ел.стъкла на Vectra А

  Добра темичка но не е толкова подробна .
 8. Ремонт на генератор на мотор X16SZ

  Златни сте хора златна тема БРАВО.
 9. Да остана ли с Опел и на кой модел?

  И аз ядох дървото като изведнъж от Астра Ф се качих на Мерцедес Е200 .Нямах големи ядове но ме беше страх да не се развали че отида ли в сержиза минимум 200-300 съм вътре. Както и да е карах го 1 година и го продадох и си купих пак астра F само че по нов модел със стария мотор X16SZR Mi с климатик. Доста е спестено от оборудване но ми е мирна главата че каквото и да се развали няма да ме боли толкова много главата а и разхода пропуснах да ви кажа че на мерцедеса беше мнооого висок. Така че всеки си има глава на раменете. Успех!!
×