Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

ivo.

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ivo.

Previous Fields

 • Автомобил
  Vectra B
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Лагер на Макферсон

  ако ти са разбити тампоните като погледнеш бомбетата се вижда един луфт, ако ти са разбити лагерите като правиш маневри се чува едно пукане, ако се чува стържене на легналите полицаи са тампоните на стабилизиращата щанга, ако нищо не чуваш на легналите полицаи амортисьорите ги няма вече. Успех !
 2. Обезвъздушаване на съединител

  развих пробката бутнах една шлаухка и чакам да се качи спирачната течност, стегнах натиснах неколко пъти съединителя, отвих пробката сложих шлаухката излезна въздуха, течноста се качи завих и така карам. Педала се натиска и отпуска глатко, иначе ако не е обезвъздушен при отпускане се усеща едно прескачане.
 3. Амортисьори

  Здравейте, когато сменях амортисьорите забелязах че тампона на който лежи лагерчето е под наклон. Неможах да намеря как трябва да е, но като се загледах имаше един триъгълник с дупка на тоз тампон, и накъде да сочи таз отметка беше проблем докато неразгледах пружината. В горния край на пружината има точка а в долния нямаше, двете точки ги сложих в линия и макферсона при събирането перфектно паснаха всичките неща. Вярен ли е монтажа, защото никъде не намерих защо са тези белези на пружината и на долния тампон? Поздрави !
 4. Здравейте. а къде се намира този модул за управление на централното на Вектра В седан ? Благодаря !
×