Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kkki4uka

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kkki4uka

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F C16NZ
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Разход на масло, от какво може да е ?

  Имам Астра Ф 1,6 C16nz. Няма син или бял пушек от ауспуха - излиза си безцветен дим, но за 2000 километра 1 литър масло изчезва. Майсторите сменяха картер, че стария бил крив и изтичало, но след смяната положението е същото. Дайте някакви идеи.
 2. Проблема е следния. Колата пали на бензин и минава на газ. Когато е студена веднага след като мине на газ започва да се дави и след няколко секунди загасва. При следващо палене(на бензин) колата пали и вдига от 3000-5000 оборота в минута за около 10-15 секунди, след което се нормализира. Когато загрее спира да гасне на газ. Имате ли някакви идеи? Днес изчистих стъпковото моторче, но не се оправи. Изпарителя е нов Ловато.
 3. Студена гасне на газ

  Проблема е следния. Колата пали на бензин и минава на газ. Когато е студена веднага след като мине на газ започва да се дави и след няколко секунди загасва. При следващо палене(на бензин) колата пали и вдига от 3000-5000 оборота в минута за около 10-15 секунди, след което се нормализира. Когато загрее спира да гасне на газ. Имате ли някакви идеи? Днес изчистих стъпковото моторче, но не се оправи. Изпарителя е нов Ловато.
 4. Астрата е 94-100 коня.Скъпа ли е подръжката и доколко е здрав този модел?
×