Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

ivan_pop

Потребители
 • Мнения

  17
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ivan_pop

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Vectra-B X18XE1+благинка(ГИ Зенит)
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://autogasbg.eu/

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Pleven

Последни посетители

92 профилни разглеждания
 1. Здравей,гледам имаш като моята вектра б и разхода ни е идентичен с какъв размер гуми си?

 2. Грешки P0130 и P170

  Не се заяждам,ама реално погледнато има извънземни!Те се намират на международната космическа станция!Хора са,ама са извънземни!
 3. Ами явно ти е в добро състояние мотора!Чукай на дърво и дано нямаш грижи и за напред!
 4. Ел.инсталация на бензинов двигател

  Преди два дни сменях инсталацията на Вектра X20XEV.Собственика намери инсталация от кола с десен волан,Англичанка.Инсталацията беше като нова.Наложи се да се удължат няколко кабела и всичко заработи нормално. Освен Опел и Мерцедес,и Фордовете имат този проблем.
 5. Vectra B,X18XE1 с ГИ.Засичането е от преди 10 дни по маршрута Плеве-София-Плевен,7.06L/100km.Градското в Плевен е около 11L/100km.,макар че трябва на час да се засича а не на километри!
 6. В другия форум колегата ти е отговорил на въпроса.
 7. БУЛСТРАД-МОШЕННИЦИ

  Аз си правя гражданската при познат който работи със почти всички застрахователни фирми.Човека е доста коректен към мен като ми обяснява разни неща от кухнята на застрахователите.По негови думи ако си направиш автокаско застрахователя ти изплаща ДО 70% от щетите по негова преценка.Аз го попитах да ми обясни на разбираем за мен език.Човека каза,че ако каското е за 10 000лв.(примерно),мога да взема максимум 7 000лв. при тотална щета и то само ако застрохователя е благосклонен.Ако не е благосклонен ще взема по-малко.Затова прецених,че няма никаква файда от каското.
 8. Виж в тази тема пост №1238 дали не върши работа? http://www.carhelp.info/forums/showthread....480&page=42
 9. Чукча писател,не читател! Дай снимка на компа на газовата?
 10. А какъв е точно проблема при теб,че иска специален софт? Кой точно е модела на Ландито и какъв точно софт ти трябва?
 11. Дали пуска газ през вакуумния щуцер се проверява със сапунене пяна след като се извади маркуча от там. Задължително е калибрирането хода на буталцата на рейката след смяната им.
 12. Провери Томасетото дали не пуска газ през вакумния щуцер. Рейката калибрирана ли е?
 13. Каква е газовата?На колко километра е?Може да се пробва с повишаване температурата на превключване.Ако искаш се обади да видя какво може да се направи.Но колата трябва да е студена щом само тогава има проблем. http://www.opelclub-bg.net/forum/index.php?showtopic=17886
 14. Проблем С Компютара

  Ако попиташ на този сайт,казват кода по сериен номер.Не зная дали има някаква база данни или с калкулатор го смятат. http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic.php?t=100063
×