Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

stefo88

Потребители
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно stefo88

Previous Fields

 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Последни посетители

81 профилни разглеждания
 1. интериор астра Г

  ами пусни снимки да ги видя
 2. Пред дилема за фаровете !

  здравейте ! търся и аз да си купя фарове с лупи но се колебая между фк и депо (намерих един дет ги внася от германия за по 140 евро ) тези които са ми за къгла са депо ( не са кой знае какво) интересува ме има ли разлика в лупите в това как осветяват!? или ако има нещо друго което трябва да знам за тях преди да ги избера, моля пишете ми ?!! в слу4ая парите са последното което ме интересува ( по важно е ка4еството)
 3. здравей искам да си зкапя фарове с лупа понеже мразя да пътувам ве4ер и да не виждам нищо! виждам 4е има много фирми но се 4удя между депо и фк ( какво озна4ава двусекционен) и коя фирма бихте препоръ4али?? благодаря!
 4. Пред дилема за фаровете !

  и аз искам да купувам фарове с лупи ( гледам 4е има с ангелски и без ангелски ) но интересува ме пове4е на коя марка да взема depo, dectan, sonar и има още много но някой казват 4е тези не били добри не светели хубаво и препоръ4ват някви марки които не ги запомних !!! ако има някой който знае добра фирма за фарове ( освен хелата) да пише, 4е тука преди месец взех едни на сонар с ангелски о4и оба4е казвамви с фенер4е ако светя ше е по добре ( вапреки 4е са с ксенон)
 5. интериор астра Г

  съгласен съм с теб! даи идея от каде да ги намеря??? и какви пари са (не искам кожени) за да не сменям и задните
 6. интериор астра Г

  Здравейте имам аста г 2005г. е ! по нея има базовото уборудване (за интериора говоря) интересува ме дали мога да сменя седалките предните със нещо по стабилно( в завой, а и като удобство понеже тези са твърди "плитки ак омога така да ги нарека") карах една астра 2008 има невероятно одобни седалки сеедно си у дома на дивана! търся си и подлакътник пак за нея! налага ми се често да пътувам на дълги разстояния и тези две неща засега съм ги оценил като нещо важно и удобно при такива ситуации!! Благодаря предварително!!! попаднах на тези случайно докато се ровех !!!но не са за продан
 7. Счупена седалка! Как се поправя?

  искам съвет за удобни седалки за астра Г в момента е със стандартните си а ме дразнят понеже в завои ако не е волана ...
×