Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

fitnesman

Потребители
 • Мнения

  16
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно fitnesman

 • Ранг
  бъдещ фен
 • Рожден ден 4.06.1974

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra B X20DTH
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 1. Стабилна ли е Vectra B ?

  Прав си .....ама вече возя детето да градината, айде всички на почивка някъде, и все така.... Малко да настъпя и една ръка отзад ме възпира. Та за семейна кола на спокойно каране си е повече от перфектна. Иначе веднага бих я моднал малко пущината.
 2. Стабилна ли е Vectra B ?

  Колега Желязков, не претендирам да съм човека с последната дума......и дума да не става. Малко грешно може би си ме разбрал. Аз за себе си съм си доволен от колата - моята е дизел, 2.0 ДТХ, мудничка е несъмнено в сравнение със старата ми Вектра А С20НЕ, но ми вдъхва достатъчно сигурност. Винаги я поддържам в безупречно здраве и занапред ще е така (много добре знам от темите ти как супер си поддържаше Вектора и колко си го глезил).
 3. Стабилна ли е Vectra B ?

  Значи полека лека стигаме до истината май - че ако Вектрата е с хубави гуми и здраво окачване си е достатъчно стабилна кола, е не за рали изпълнения, но достатъчно да вдъхне сигурност при пътуване. И обратно - ако ти е разнебитена задницата и гумите са секънд хенд по-добре да не се впускаш в авантюри по пътя. Това обаче важи и за другите коли.
 4. Стабилна ли е Vectra B ?

  ...............което поражда въпроса защо изобщо имаш Вектра Б? Колега, не споря и не искам да ме разбираш погрешно, но наистина, от написаното тук мога да попитам тогава защо се мъчиш с тази кола?
 5. Тегло на опел вектра б

  Да, както каза колегата, също има значение седан или хечбек, дали е ръчна или автоматик..
 6. Стабилна ли е Vectra B ?

  Нали точно това ти казвам и аз.....Чета такива списания само за технически данни и да плакна очите. Точно така си е: Ваг групата като концерн наистина имат акции в Ауто Билд. И наистина във всеки тест на коли винаги най-доброто е или Ауди(сравнен с Бенц и БМВ), или VW , в най-лошия случай Шкода. И никъде например не се споменава за проблема с помпа-дюзата например. Айде стига... Нашите опели може да си имат проблеми, но коя кола ли няма? Смея да твърдя че всяка кола от всяка марка си страда от това онова, всяка си има ахилесова пета. Обаче на Вектра Б не и е това слабото място определено.
 7. Стабилна ли е Vectra B ?

  Колега Далгонски, не си прав.... Да, Вектрата може и да не е най-стабилния автомобил на света, но стига сте твърдели че е с най-калпавата задница. Аз също съм карал доста колички, в никакъв случай не мога да оплюя стабилноста на Вектрата. Без да стигам до някакви крайности и да карам на ръба мога да твърдя уверено за себе си че се чувствам доста сигурен в колата си. Естествено винаги се старая да я поддържам в идеално здраве, тя ми се отплаща поне засега точно както трябва....Да не говорим че визията на Вектра Фейслифт е много над доста от съществуващия автопазар по света ( това разбира се си е моето мнение).. А относно писанията по някои автосписания - например прословутия АутоБилд(голям фен съм му между другото) - е спонсориран от Ваг групата....Повече няма какво да се добави нали?
 8. Айде малко вицове

  Момче от провинцията постъпва на работа в голям универсален магазин в Ню Йорк. След първия работен ден шефът го пита, колко продажби има. - Само една – отговаря момчето. - Как така само една! – ядосва се шефът.- Другите правят по 20-30 на ден… И за колко пари? - За 333 334 долара. - Как го направи? – не може да повярва шефът. ...- Ами дойде един мъж, на когото продадох първо една малка въдичарска кукичка, после една средна и накрая – една голяма. После му продадох три пръта – малък, среден и голям. Попитах го, къде ще ходи за риба, а той отвърна: „В океана“. Заведох го на щанда за лодки и му продадох скутер. Той се притесни, че фолксвагенът му няма да може да тегли моторницата и аз му продадох джип. Шефът възкликнал недоверчиво: - И ти си продал всичко това на човек, който е искал само една кукичка?! - О, не! – отвърнало момчето. Той дойде да купи тампони за жена си, а аз му казах: „И без това този уикенд няма да правиш секс, защо не отидеш за риба?“
 9. Айде малко вицове

  Седи си Зайко Байко на брега на реката и си пуши тревица....блаженно . По едно време се появява бобъра и пита : - Заек, кво правиш ? - Пуша си трева и ми е много гот .. - Дай да си дръпна и аз .Ама никога не съм пушил трева та не знам ... - Дърпаш и задържаш ,гмуркаш се под вода и кога изплуваш на другият бряг изпускаш... - Ок, дай . Дръпнал бобъра задържал и се гмурнал ... преплувал до другият бряг и издишал . Видял го хипопотама и го попитал : - Бобър, кво прайш бре ? - Заека отсреща пуши трева та ми даде да си дръпна . - Аааа , я чакай да ида и аз да си дръпна . Гмурнал се хипопотамът ,изплувал до заека а оня го гледа втрещен и вика : - Бобър , дишай , дишай ,дишай бее....
 10. Айде малко вицове

  Момче и момиче отиват след среща в апартамента на момчето. Той изважда ключовете, а момичето му казва: - Знаеш ли, аз гледам как мъжът отваря вратата и определям дали си подхождаме... Ако той грубо пъха ключа в ключалката - то той е груб любовник и не е за мен, а ако той си изпуска ключовете и не може да намери ключалката, той е неопитен любовник и също не е за мен... А ти как отваряш вратата, мили? Момчето: - Ами, аз първо лизвам ключалката...
 11. Айде малко вицове

  Изпратили две кучета - Лайка и чау-чау, и една блондинка в космоса с важна мисия. От контролния център викат Лайка: - Лайка! - Бау-бау. - Натисни червеното копче! След един час викат Чау-чау: - Чау-чау! - Бау-бау. - Натисни зеленото копче! След три часа викат блондинката: - Ало, блондинката! - Бау бау? - К'во лаеш ма? Нахрани кучетата и не пипай нищо!
 12. Айде малко вицове

  Американско семейство. Семейството закусва и слуша радио. - Днес се очакват силни снеговалежи. За да се подпомогнат градските служби при разчистването на улиците, молим гражданите да паркират колите си само от страната на нечетните номера. Мъжът става, облича се, излиза и премества колата. След два дни по радиото - ново съобщение. - Днес отново се очаква интензивен снеговалеж. За да се подпомогнат... градските служби при разчистването на улиците, молим да паркирате колите си от страната на четните номера. Мъжът става, облича се, излиза и премества колата. След още два дни. Семейството пак закусва и слуша новините. - Очаква се силен снеговалеж. Молим да паркирате колите си... И тук токът спира, радиото прекъсва. Мъжът: - Хммм... Как мислиш, от коя страна трябва да паркирам днес колата? Жената мисли малко и предлага: - Знаеш ли, май че ще е по-добре да си я оставиш в гаража.
 13. Айде малко вицове

  - Жена , ко ще направиш ако спечеля от тотото ??? - Вземам ти половината пари и ти тегля шута !!! - Аре имам тук една четворка - 12 кинта .Вземай шест лева събирай си парцалите и хващай пътя !!!
 14. Айде малко вицове

  Главнокомандващия проверява лазарета. - От какво си болен, юнак? - Сифилис, господин генерал. - С какво те лекуват? - Тампон с йод, господин генерал. Второто легло. - А ти, юнак? - Хемороиди. - С какво те лекуват? - Тампон с йод. - Нещо да се оплачеш? - Съвсем не. Третото легло. - А ти, юнак? - Сливици, г-н генерал. - С какво те лекуват? - Тампон с йод. - Нещо да се оплачеш? - Ако може, нека да съм първи на тампона, г-н генерал!
 15. Айде малко вицове

  СПЕШНО! Разменям тетрадка А4 за AUDI същия модел!
×