Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Foz

Потребители
 • Мнения

  30
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Foz

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra J
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Пазарджик
 1. Проблем с Astra J 2012

  И на мен ми се случва веднъж да запали все едно ми падна двигателя :/ @adamantine за сега "само два пъти" ползвах пътна помощ за да мога да изкарам колата от вкъщи. При мен просто не иска да запали . Оказаха се два датчика и една седмица нерви. И ако сега ме питаш дали пали като в началото. Отговора е : Не. Колата е на 3 години и 2 месеца и 51 000 км. и съм силно разочарован от модела и май вече от марката. Преди 2-3 месеца имаше една статия на аутобилд за тази астра и какво да кажа от всички дефекти който бяха описани в статията моята, само проблема със скоростите няма.
 2. Въпрос относно сгъваеми огледала ?

  Те всички астри са с пребиращи се огледала. НО нито едно изпълнение не е с ел. пребиране ако не сте си го платили.
 3. Въпрос относно сгъваеми огледала ?

  А вие платихте ли си пребирането на огледалата ?
 4. Изчакай да ти свърши гаранцията и си смени говорителите. Тъкмо ще има по добра музика . Заводските включително и Инфинитито което е в моята си е боза.
 5. Навигация за CD500

  Колега пробвай да пуснеш навигацията без диск. Мен ме пита дали да ползва информацията от диска или от паметта. И като дам от паметта си тръгва без проблем. Никъде не съм писал да се копира диска и т.н това ми е ясно и обсъждано вече тук във форума. Привет колега, да и аз го видях това. И затова отидох и зададох въпроса. След няколко дни ми се обадиха от Опел и след разговор с служител на Навтек ми казаха, че става, но е непълна за БГ.
 6. Навигация за CD500

  Привет колеги Миналата седмица видях, че най-накрая е излязла навигация за CD-500 И въпреки, че пише Compatibility Insignia (08/2010 ►08/2011) Astra J (08/2010 ►08/2011) Meriva B (08/2010 ►08/2011) Става на по старите който са преди 8-ми месец като моята, ( поне така твърди дилара им ) проблема е, че картата е непълна главните пътища и големите градове. Та идеята ми е следната да направим едно групово купуване на диска Все пак веднъж сложена навигацията и инсталирана няма нужда от диска. Идеята е, че след като е непълна не смятам да им плащам напълно. Ако искате да се съберем 10-та човека и след това ще си пращаме диска един на друг. Аз след като съм от скоро във форума не очаквам да ми се доверите с парите на мен и предпочитам някой админ да ги събере и след това при него да седи диска. Цената на диска е ? 99.00
 7. Впечатления от Astra J

  Новата броня повече ми харесва Някой има ли идея това дали са халогени или мигачи долу?
 8. Впечатления от Astra J

  Да и други промени видях, че са направени. Ако astrolin_2007 иска да види в Mobile.de разликата в интериора. Онзи сайт който беше първия за новата астра вече не мога да го намеря. Там лесно се виждаше разликите.
 9. Впечатления от Astra J

  Аз съм със Спорт и имам във вратите осветление. Да добавя за Козмото, че централната конзола е Сиво черна, а при Спорта е светло сива. Аз лично предпочетох Спорта заради седалките.
 10. Висок разход на гориво

  При мен габаритите са при оборотите.
 11. Висок разход на гориво

  Дневните светлини?
 12. Висок разход на гориво

  Това беше онзи ден. Правех си експерименти
 13. Впечатления от Astra J

  Днес на моето черно слънце ще му барнат интериора малко Като са готови момчетата от Авал ще кача снимки.
 14. Въпроси относно лети джанти

  Да съберем пари да ти купим билет до Германия ли ?
 15. Висок разход на гориво

  Днес покарах малко един Ситроен DS4, шума на двигателя е към една светлина година напред от на астричката ми!
×