Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

drago5

Потребители
 • Мнения

  27
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно drago5

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra C
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • От
  Пловдив

Последни посетители

123 профилни разглеждания
 1. Някой може ли да ме информира кое ЕКО има Вектра С дизел 2200, 2002 год. Y22DTR17D
 2. Някой може ли да ме информира кое ЕКО има Вектра С дизел 2200, 2002 год.
 3. нафта в картера

  Това абсолютно сигурно ли е. При теб случило ли се е.
 4. нафта в картера

  Здравейте, Може ли някой да сподели дали е имал проблем с маслото на Вектра С дизел, след смяната преди година сега го погледнах и е много повече от колкото при беше при смяната. Един познат ми каза, че в маслото сигурно има нафта, щом не е пресечено. Как ще влезе нафта?
 5. принадлежности

  Колеги някой може ли да ми каже за какво служи тая джаджа, която намерих в багажника на колата
 6. Часовника за температура

  Може ли някой вещ да ми каже през зимата парното от климатроника ли идва или от охладителната система
 7. Колега, Побликацията ти е много стара и предполагам, че си решил проблема и той е в това, че дистанционото започва да излъчва непрекъснато сигнал и без да натискаш бутоните и скапва батерията за нула време. Ремонт на главата на ключа където е дистанционно не се прави. Ако не си решил проблема, едиственото решение е следното: след като си платил за кодовете 50 лв. и ги имаш отиваш в оторизиран сервиз на Опел поръчваш си ключ, който струва около 180 лв., в зависимост от някакъв курс . В GM ти нарязват нов ключ, който е сгъваем и в рамките на 7 работни дни го изпращат в сервиза, който те уведомява. В сервиза ти вземат още 20 лв. за програмиране на новия и ако искаш и на старите ключове.
 8. Часовника за температура

  Колега, благодаря за инфото, само че аз незнам къде се намира термостата, отгоре или отдолу на двигателя. Той така е набъкън, че няма от къде да бръкнеш. Може да има някъква логика, че стрелката не показва до 70 градуса, защото парното си работи, но от друга страна не знам отоплението от къде идва, от климатроника или от охладителната система на двигателя. Притеснението ми е че ако датчика не отчита правилно, при загряване над допустимото няма да включи перката за охлаждане. Освен това двигателя трябва да работи в оптимален режим, т.е. да е загрял в нормата.
 9. Часовника за температура

  Вектра С дизел 2.2 125 к.с.
 10. Часовника за температура

  Изглежда съм пропуснал да спомена, че случая е по особен извън града часовника показва нормално, но влезна ли в града стрелката отива на нулата.
 11. Часовника за температура

  Колеги, проблема си остава извън града стрелката показва, но в града не. Пипам маркучите са топли, парното работи, но стрелката за температурата стои на нулата. Изглежда е някой датчик. Зверих къде, но не можах да разбера къде е, то така е набъкано с кабели, че човек не може да се оправи. Доколкото разбрах датчите са два от които единия е за часавника на таблото. ще съм много благодарен ако някай може да ми каже къде е въпросния датчик.
 12. Сенници с осветление

  Slavi, Къде се загуби да не замина в чужбина.
 13. Часовника за температура

  Оказа, че в града не отлепя от нулата, въпреки че лятото си показваше нормално. Днес извън града минах около 100км и си показа нормално загряване
 14. Колеги, стрелката на часовника за температурата на охлаждащата течност спря да показва. Нивото на антифриза е добре. Някой може ли да ми каже има ли бушон за часовника и къде се намира. Ако няма сигурно е някакъв датчик. Къде е.
 15. ел.схема на централно

  Благодаря много
×