Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

beоs

Потребители+
 • Мнения

  27
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно beоs

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  ASTRA G Y20DTH Автомобил:ASTRA F X14XE

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. :flag_opel: Вземай и нея :icon_mrgreen:
 2. иконките са налице вече .. Правих промени по логването .. дано да няма проблеми ..
 3. Willy ти можеш .. и аз .. но за сега потребителите не могат .. ще правя тази опция, но за потребители който имат над 100 мнения примерно .. защото ще стане като "Позванете" тук .. всеки втори влезнал тук и се регистрирал само да пусне обява ще пуска снимки и ще се препълни мястото на сървъра .. затова мисля това да бъде като екстра само за редовните ;) Надявам се че няма да има сърдити ..
 4. Проблемът е отстранен с Продава .. за влизането не знам къде е бил проблема а за това че е друг форума - вярвам че на повечето им харесва този му вариант .. скоро и по красив ще стане ..
 5. Много работи са .. обаче трябва да изкъпя а после да преспя домочадието от подписа ми IPS грешката беше заради друг сървър .. но веднага го смених с по надежден ;) Има обаче проблем с пароли изпратил съм лично на Corsa на другият му логин - който ще изтрия по късно .. и на Манолов .. трябва да няма проблем ... Сега обмислям дори да пусна този форум да имат гостите достъп до него да могат да пишат при евентуални проблеми с логването ;)
 6. Има проблем с трансферирането между различните платформи и аватарите на потребителите се изгубиха .. Работя по емотиконите, но по-добре да го има форума от колкото да го няма хич ;)
 7. Сливек 2008год.

  Кой както си го направи .. Опел Клуб - са хората в него .. а не някакъв софтуер качен в нет пространството и документи които никаква работа не вършат .. Ако някой има идеята да плюе по Опел Клуб България да го прави, когато го пуснат - тук не е душелейка .. И моля съобразявайте се с думите които ползвате .. всички са големи БАТКИ като ползват нецензурни думи ..
 8. Добро е .. като намеря време ще опитам да направя подобна тема за форума .
 9. Нова тема че идва неделя :)

  :hello: Здрасти Willy сетих се за теб и ти пратих лично съобщение в диамантеният форум да знаеш къде сме. ;) Нали за Практикер става въпрос за неделята ? :?:
 10. Сбирката и Хората на 23.11.2008

  Страхотна срещичка :bravo: Следващата неделя ще се оптам и аз да намина. ;) Снимките са страхотни! :respekt:
 11. студен двигател пали трудно

  Здравей! Не знам дали си проверявал центровката ти как е - в смисъл да не би да има голямо предварение. Обикновенно за да работи добре на газ, газаджиите правят центровката на момента на запалване с предварение .. Опитвал ли си да видиш дали го имаш този проблем когато началното ти палене е на газ, а не на бензин? Най-добре да я погледе някой на ЕЛКОН да и направи диагностика, за да не гадаеш какво и е на колата и директно да се насочиш към проблема, без да правиш излишни разходи за неща които нямало смисъл да сменяш/купуваш.. Поздрави!
 12. Oт TID към MID - Corsa B X12XE

  Welcher Programmcode ihr fur das F MID nehmen konnt, kann ich euch aber nicht sagen, 081 bzw. 095 gehen allerdings definitiv nicht (Verbrauchsanzeige ist zu hoch). Fur diejenigen, die jetzt immer noch keinen Pin und/oder entsprechendes Signal am Steuergerat haben kann ich nur den Tipp geben, mal das Einspritzsignal vom Zylinder 3 (der Pin 16 vom Steuergerat beim X10XE/X12XE ist dasselbe Prinzip) abzugreifen (fur einen passenden Code siehe vorherigen Absatz). Това утре ще го покажа да ми го преведат .. дано намерим решение .. :dance:[br]Превода нищо не ми подсказа .. :( вариант да ти показва правилно е да смениш мотора :D с по голям за който има код :P
 13. 1. Развивате централната гайка, като преди това махате шплента. 2. Развивате шарнирният болт на носача посочен с зелена стрелка на изображение 2. 3. След развиване на ябълковидният шарнир на кормилната рейка с леко почукване, ако нямате скоба за шарнири изважадате болта. 4. Развивате болтовете на съпортите на спирачният механизъм. 5. Развивате болтовете на ботушите, които държат амортисьора. 6. След това с ключ показан на изображение 7 се развива гайката която държи лагера и тампона на амортисьора към централното стъбло, но преди това трябва да сте стегнали с скоба пружината. 7. Разглобен вид .. сменяте с нов амортисьор и сглобявате по обратен път.
 14. 1. Махате пластмасовата кора която скрива пружината с пиропатрона - два самонаразни винта с кръстата отверка отпред и отзад на седалката. 2. Слагате обезопасяващата пластина от първата снимка която се щрака на обозначеното на жълтата лепенка място! 3. Чак тогава пристъпвате към развиване на четирите болта с ключ 13 на самата седалка.. като махате декоративните капачки който прикриват болтовете на вътрешната релса. 4. Разскачате внимателно тапицерията на седалката и следвате снимките. 5. Същинската част от ремонта е страничните подпори, който често се откачат от заварката при нашите Опели. Заваряте, или носите при майстор който да направи тази процедура, като внимавате да не подпалите меката част на седалката. 6. Може да прихванете разкъсаният дунапрен с парчета здрав плат така че да се запази формата на седалката и да не излиза металната подпора на седалката в тапицерията. 7. Така и така сте отворили седалката не е лошо да смажете седалката със силиконова смазка на спрей, така няма да го има неприятното скърцане който сте чували до скоро. 8. Сглобявате стягате и чак когато сложите крепителните 4 болта на седалката към колата може да махнете защитата на пиропатрона. Успех с ремонта!
 15. Регулиране интервалите на чистачките при Омега Б се осъществява с реле и потенциометър на лоста за чистачките .. Свързването му е елементарно и осъществимо лесно при Астра Ф, Корса Б, Вектра А, Калибра .. Ето вариант на монтаж при Астра Ф Прекъсвате жълто-черният кабел за да може да свържете потенциометърът на Омеговият превключвател. Ето и разликата в големината - събира се в таблото на Астра Ф без проблем И ето резултатът. Успех на всеки добавил тази екстра в Опелчето си
×