Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

qnko83

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от qnko83

 1. Помагайте колеги ,колата е 1.4 екотек .Взе да губи вода , свалих смукателния колектор и водата идва от към дроселната клапа и от там в първия цилиндър. Въпроса ми е ,имали клапата досек с водата ? Има ли гарнитура ? Или има пукнатина някъде там ?
 2. Проблем с Астра 1.8 16в 1995г.

  Колеги помагайте , проблема е че колата не ще да гасне .Сменил съм клемореда на ключа, главното реле за помпата. Когато не иска да загасне на кл.15 (контакта) има остатъчно напрежение от 4 волта "прекюфква" и угасва. Възможно ли е да е от някой датчик (ланда сонда,д-к на валовете)?
 3. Здравейте , колеги. Имам следния проблем: Климатика е зареден с точното количество фреон,обаче когато натисна копчето не светва оранжевата лампичка и няма никаква реакция ,същото е с бутона за рецирколация, бутоните работят. Всички предпазители за здрави. Двата датчика(клапани) долу до радиатора имат ли някакво отношение за запуска ,имали някъде модул за управление, или някъде скрити предпазители? Сякаш няма напрежение за управление до бутоните.
 4. Предпазител 37 Отговаря за оперативните вериги на климатика и запалката при мен го нямаше
 5. Здравейте , колата е Астра 1.8 16V 1994г. Въздуховода на температурния датчик за входящия въздух е скъсан и нацепен. От къде мога да закупя такъв нов или има начин за поправака , проверих в нета но не намирам нищо.Ако някой се борил с този проблем нека да даде съвет за отстраняване на проблема.
 6. Шарнирни Втулки смяна?

  Предстои ми смяна на шарнирните втулки на задния мост горни и долни. Ако някой го е правил нека сподели начини,тънки моменти и ако може и малко снимков материал. Благодаря предварително
×