Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

HaZaRD

Потребители
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно HaZaRD

 • Рожден ден 7.02.1986

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra B X18XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  861

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Добрич
 1. така колеги проблема вече е решен.Струваше ми общо 80лв 60лв за части и 20лв за смяната(понеже майстора ми е познат) иначе като разпитвах насам-натам ми казаха 4е ще е около 100-120лв общо.Както и да е,проблема беше точно такъв какъвто го описахте и вие-реле на динамото и диодна плочка,едното беше 24 лв другото 35 но кое колко е незнам точно.Айде благодаря ви и лека и безаварийна
 2. Здравйте днес когато се прибирах от работа,стана нещо но не мога да си обясня какво?! Случи се следната ситуация-тръгвам от светофара,една кола пред мен(рено 19) но понеже много бавно се изнасяше реших да го размина...така и направих...но.....след като я настъпах (мъжката ... )както карах и изведнъж всички стрелки по таблото паднаха до нулата.....в смисъл стрелката за оборотомера-падна до долу...за температурата-до долу...за нивото на бензина-до долу километража и той....?!!! при което ми светнаха лампите на акомулатора и на ABS!!?А колата нямаше никаква промяна във вървежа-нито намали скоростта нито нищо!!След като се прибрах я оставих да работи сама около 15 мин(всичко беше изклучено) след това пуснах фаровете и всичко се оправи.в смисъл че всички стрелки отново се вдигнаха,лампите за акомулатора и ABS изгаснаха...обаче...натиснах газта-всички отново паднаха и пак ми светнаха лампите за акумолатора и ABS, пуснах газта след около 5 секунди всичко пак се оправи.Изгасих фаровете,и със тях отново ми паднаха показателите до нула....пуснах фаровете-пак се оправиха....натиснах газта...пак до долу...и така сигурно стоях още 10 мин само това правех и всеки път беше едно и също!!Ако някой знае какъв може да е проблема моля да пише.Колате е Вектра Б 1998 X18XE с борд компютър БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
 3. Къде сте Добриич?

  Има ли хора от Добрич бре? Хайде да се съберем и ние!! Голфаджиите си правят сбирки почти жсяка седмица че ние ли няма да можем да си направим?!! Толкова мн Опели има в града...........а тука дали има??
×