Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kasparovski

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kasparovski

 • Рожден ден 19.07.1980

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra J 1.7 CDTi
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Пловдив

Последни посетители

88 профилни разглеждания
 1. Колта е с 1,7cdti 110 кс на 56000км. От известно време при работа на празен ход се чува ритмичен шум, наподобяващ къркане. Шумът не е постоянен, а през кратки интервали. На оборотомера не отчитам да има рязка промяна в оборотите, нито в моментен разход на гориво. Феномена се появява не само при стоден двигател, но и при загрял. Като че ли в студено време е по-отчетливо. Няма никакви други индикации. Дори вчера минах ГТП и на теста за димност имам от 5 опита 2 пълни нули и 3 по 0,01 при норма 0,5. Някой имал ли е подобен проблем?
 2. Астрата ми е от най-високото ниво на стандартно оборудване COSMO, което включва разбира се и ел.регулируеми огледала. Означава ли това, че се сгъват автоматично? В книжката е записано, че бутона за регулиране трябва да е в позиция 0 и се натиска надолу, при което при мен не се получава нищо. Как да разбера дали мога да си сгъвам огледалата автоматично?
 3. Въпроси относно лети джанти

  willy, имаш предвид секционните стоманени джанти на Опел ли? Иначе предложените джанти са немски, но като цяло ме отказахте. Ще търся лети със 115 PCD. Кофтито е, че няма много избор там...
 4. Въпроси относно лети джанти

  Мисля да си "обуя" Астричката за зимата с нови лети джанти и зимни гуми. Въпросът е, че PCDto ми е 115, а си харесах джанти от МЕргел със 114,3. Спред момчето от щанда им на панаира това не е проблем, според други е - болтовете ще са под напрежение. Иначе цената е супер - 190лв/джанта, за модели струващи към 250лв. Моля ви за бръз отговор, защото панаира свършваааа - 114,3 проблем или не?
 5. Впечатления от Astra J

  Привет от един горд нов собственик на Астра J . Реших да си направя подарък по случай 31-вия ми рожден ден (преди 2 дни) и се спрях на черна Астра с ниво на оборудване Космо, 1.7CDTI. Страхотен екземпляр. Немога да сваля поглед от нея. Първите ми впечатления са добри, но малко ме притеснява завишения разход в началото - старая се да не я натискам много, въпреки че съм агресивен шофьор, но разхода е около 6. Говорих с приятел, според който това се дължи на факта, че колата не е разработена още. Освен това динамиката и не е на ниво 110кс, което според него също е нормално за нов автомобил. Може ли малко коментари от по-опитните?
×