Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

hadji1480

Потребители
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно hadji1480

Previous Fields

 • Автомобил
  opel frontera 2.5 tds
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. замяна на двигатели

  Мисля, че и на двата модела междуосовото разстояние е едно и също. Промяната е само във външния вид - брони, калници, врати, колонки на нупето и т.н. Смятам, че смяната може да стане но с двг., скоростна с раздатъчна кутия и кардан от старата на новата. Не знам защо ще правиш това упражнение, като 3,2л. двг. е същия като твоя само, че с едно бутало повече. И двата двг. са VM - италиански. Объни само дирекцията и си ти. Успех!
 2. налягане на маслото

  Колеги когато е студена на таблото ми показва 8 атм., а като загрее пада на 4 атм. Като и подам малко газ от 4 отива на 8. Струва ми се доста високо. Колата е ОФ А 2,5 ТДИ 1998г. Двигателя е VM 41B. Чудя се дали не е блокирал клапана на маслената помпа, затова въпроса ми е тази помпа в картера ли е или извън него. Който знае да помогне за да не я разпилявам излишно. Може ли да е от датчик на маслото, който се завива някъде на блока. Ако да, къде се намира този датчик и как да го ремонтирам ако може да се ремонтира въобще?
 3. замяна на двигатели

  ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ, И АЗ РЕШИХ ДА СЕ ВКЛЮЧА ВЪВ ФОРУМА С ЕДНА ТЕМИЧКА....... ИМАМ ОФ А 2,5 TDS НО МИ ПОПАДНА ЕДНА ОФ В 3,2 БЕНЗИН С АВТОМАТИЧНА КУТИЯ И ДЕСЕН ВОЛАН, ЧЕ НА ВЪПРОСА - КАКЪВ ДИЗЕЛОВ МОТОР МОГА ДА СЛОЖА КЪМ АВТ. КУТИЯ НА ПО НОВАТА ФРОНТЕРА И АКО НЕ МОЖЕ МОГА ЛИ ДА ПРЕХВЪРЛЯ В КОША НА НОВАТА ДВИГАТЕЛЯ С КУТИЯТА ОТ СТАРАТА. ДАЛИ КАРДАНА ОТ МОЯТА ЩЕ СТАНЕ НА НОВАТА. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ОТГОВОРИТЕ ВИ.
×