Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

vorbis

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно vorbis

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Zafira A Z18XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 1. Къси скорости при Зафира Х18ХЕ1

  Благодаря за линка. Днес намерих в една автоморга кутия с означение F17C394. И се зачудих дали да я взема. Предавателното й число е ниското, такова каквото трябва да бъде. Т.е. като включа на 5-та предавка на 3000 оборота ще съм над 100 км/ч, а не както досега на 90. Но не беше W, а С, т.е. не беше дългите (широките) предавки. Това какво означава на практика? Че в града ще трябва да сменям по-често скоростите, за да съм на оптималния разход на гориво ли? Защото реално досега мен единствено ме дразнеше колко къса е 5-тата предавка, а другите не ми бяха неприятни. В такъв случай С394 ще ми свърши ли работа?
 2. Къси скорости при Зафира Х18ХЕ1

  Здравейте, колеги! И аз стигнах до търсенето на въпросната скоростна кутия F17W394. От предните постове разбрах, че трябва да търся от Vectra B или C с двигател X18XE1. Това ли са само моделите, на които е монтирана въпросната кутия? Питам, защото чичко Гугъл при въвеждане на F17W394 ми изплю следната страница http://www.onderdelenlijn.nl/voorraad/resu...versnellingsbak Там има и доста други модели с F17W394, като Meriva, Corsa. Истината ли казват холандците? Може би AutoData-та би могла да ми отговори на този въпрос, но така и не успях да я инсталирам успешно на моя компютър. Някой колега, ако я има би ли могъл да даде филтър по F17W394 и да се видят конкретните модели?
 3. ВОДА В ХАЛОГЕНИТЕ

  Колега, как го свали халогенното фарче? Аз също имам конденз вътре, понеже нещо се е счупило. Обаче доста ниско долу се намира под бронята. Залягаше под колата или отиде на канал?
 4. Някой би ли ъпдейтнал линка? Изписва: "HTTP Error - 404 Page Not Found. Sorry, the page cannot be displayed."
 5. Надпис на дисплея за грешка

  Колега, какво стана със съобщението "Coolant Level"? Успя ли да го отстраниш и евентуално как? Аз имам същото съобщение на бордовия компютър, а антифризът ми е почти на максимум. Предполагам, че прави проблеми датчикът за нивото, но не знам къде се намира, дали почистването му би имало ефект или трябва да се търси друг (нов или втора ръка).
×