Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

BOKO

Потребители
 • Мнения

  78
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно BOKO

 • Ранг
  избила ръжда
 • Рожден ден 4.09.1984

Previous Fields

 • Автомобил
  OPEL ASTRA G CABRIO bertone Z16XE20

Contact Methods

 • AIM
  boko8494
 • Website URL
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=335771&pid=10467717

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 1. е пред блока всичко е на 6++ при мен!
 2. В последния момент един отпадна -оставаме 2. Тръгвам до 1 час, среща направо там леко патуване на всички
 3. Да вземи: домашна ракия, домашно вино и да не зяабравиш от домашното мезе( ама от дранаото не това в бурканите) ОТНАСЯСЕ ДО ВСИЧКИ
 4. София 3 още от петък, още не се зане в колко се тръгва -плана е плаващ
 5. и може би още 1-2,не се знае точно още правим организацията
 6. При мен станаха +1 което общо прави 4 събота по обяд сме там.Няква сбирка в Ямбо ще имали или направо горе на хижата?
 7. Бройте ме и мен +2, Събота следобят пристигам!За спането разбрах, за ядене и пиене като миналатали година да си носим?
 8. Съгласен съм 19:00 в фън сити
 9. ОМВ Live тумороу 25.10.2009

  Малко в излъгах це ще доида на на омв ама ми се обади един приател че е спукал гума в надезда и няма нито крик нито ключ нито резервна гума :hahaha: . А за джагите стана добре само дето нямам патниор, надявамсе до неделя да се намери някой, и мозе направо там да си направим срещата и после към бояна не дасе разхоздаме нагоре надоло ? :3:
 10. с тия песни исборени просто немозе дасе мине и без тая - http://vbox7.com/play:51973131 :drinkin: аиде нестанали време за събор на нямоя вила :beer:
 11. колеги ето репортажа от хоби тв http://www.vbox7.com/play:693a9708
 12. ИДЕЯ ЗА СЪБОР- Gsi & Gti

  http://www.dracon.bg/new/index.php?option=...&Itemid=109 -сайта на писта дракон - 18-19.09 са свободни в календара И да видим има др фророми на опел който бих искал и те да доийдат и те да си казат мнението!трябва някои да види бургаския фором и форома на Опел тим българия,и ОКБ.Съответно ако има зелаещи да се вкущат в организарцията.Както и някои да обясни на VWCLUB -НЕСТАВА ДУМА САМО ЗА GSI&GTI ИЛИ ASTRI&GOLF А ИСКАМЕ ПО КЛАСОВЕ С РАЗЛИЦНИ СЪСТЕЗАНИЯ КАКТО СИ ТРЯБВА ЗА ДВА ДЕНА ПРИМЕРНО. И ХОРА ДАВАИТЕ СЕМЛО ЗАПИСВАИТЕСЕ ЗА СЪСТЕЗАНЯТА.Преди да сме сигорни че ще има очасници и посещаемост няма да запзаваме пистата.(поне Аз така предлагам) Но нещо VWCLUB се дърпат- на полседък си правят сбирки само по полянки и рекицки (поне Аз с такова мнение съм останал като им чета форома и от познати) Аз лично с одовоствие бих се пробвал срещо Г1 или Г3 кабрио мозе и EOS до 100 коня -да сме един клас
 13. ИДЕЯ ЗА СЪБОР- Gsi & Gti

  Така както ние говорим колко сме бързи и как ги скъсваме голфовете,така и те говорят за нашите астри. Защо него решим този въпрос с една обща сбирка на някоя писта за закриване на сезона.Аз съм сигурен че ще има навити от техния форум за общ събор,както и от нашия.Като организация голфаджите имат опит и мисля че добре че се получи и е добре посещаемост. Нека тука да обсъдим дали има навити за такава сбирка и посещаемост на сбирката ако се направи?Дали можем да се справим с организацията?И как ви се струва тая идея? Ако ви харесва идеята Аз мога да се свърза с vw club и да ги питам за тяхното мнение и да се пусне една тема в техния форум.
 14. Победител Клас "А" Христо Христов- Опел Корса Победител клас "В" Светозар Колев- Опел Кадет Победител Клас "С" Ангел Григорчов- Опел Кадет Победител в състезание "Ноу лимит" Ангел Григорчов- Опел Кадет Победител състезание "Драг" Владислав Михайлов- Опел Кадет Победител състезание "Майсторско шофиране" Георги Бойков- Опел Астра Специалната награда на организатора Владимир Николов- Опел Манта Както казах около 1000 човека са присъствали на събора. Кратък репортаж ще бъде излъчен този четвъртък- 09.07 по Хоби ТВ от 15:00 ч. А в предаването "Авто мото хоби", като го подготвят. Ще бъде уведомен допълнително...
 15. 12.07.09

  За момента и Аз съм свободен освен ако не изкоци някои обект в последния момент
×