Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

stomanata

Потребители
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно stomanata

Previous Fields

 • Автомобил
  Tigra 1,6
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Троян
 1. Стягане на гуми?

  Мерси за разясненията. А ще сподели те ли от къде го прочетохте това за нютоните?
 2. Стягане на гуми?

  Здравейте, Става дума за тигра 1,6i 96-та. Смениха ми лагерите на задните колелета и за 500-600км фалираха. Казаха ми, че било понеже избрах някакви евтини от Косер за 17лв комплекта. Но от други места разбирам, че може би са ги пренатегнали. Смениха ми ги с някакви от VW, но бяха еднакви. Сега обаче колелото при натискане с крак доста клопа. Та разрових в аутодатата и ако правилно чета ми трябва реда: road wheels 110 Nm. Това ли е правилният ред, че искам да ги погледна с динамометричен и да видя каква е хавата?
 3. Осветлението в багажника?

  Ами не се вижда нещо особенно там. Иначе се оказа, че самата лампа е изгоряла. Въпреки че спиралата беше здрава, но с мултицета я мернах и не дава верига, а напрежение си има там Да кажем, че съм се оправил, но и не пречи по принцип да знам от къде се управлява.....
 4. Осветлението в багажника?

  Ами нито по капака, нито по багажника където ляга не видях да има нещо.....
 5. Осветлението в багажника?

  Здравейте, Става дума за Тигра, 96-та 1,6. Спря да свети лампата в багажника. Има ли като за тази Тигра да се знае най-често къде е проблема в този случай? Също така къде се намира ключето, което отчита че багажника е отворен, за да светне лампата? Самата лампа е здрава...
 6. Грешки при диагностика

  Не съм тествал. Ще опитам днес. Но иначе показва данни. Темтературата я покзваше 129-132 градуса. Извадих куплунга и сложих 385 ома съпротивление, но с или без него все така си даваше.... И ламбдата дава 0.62 и малко нагоре-надолу, а отдолу все сменяше lean-rich (или там както се пише)
 7. Грешки при диагностика

  Здравейте, Корсата по талон е 93-та, но с оп-ком я закачих като 94. Ето и какво ми изкара. http://i41.tinypic.com/5vdsg2.jpg http://i43.tinypic.com/303a6u9.jpg Дали генерално е изгорял компа?
 8. Здравейте, Бях попаднал на една тема, в която се описваше как можело адаптера за VAG-COM с определени (подлежащи на препрограмиране чипове) можело да се използват в BMW. Знаете ли начини за препрограмирането на ваг-а, за да може да се използва в опелите (по-старите, които са с К и Л линия)?
×